Yasin ORHAN
Üye
- Tepki
- 5
- Bisiklet
- Sedona
Şu anda bisikletevim, fiyat ve yapacakları indirim açısından çok uygun görünüyor ki mağazanın bostancı'da olması da aşağı yukarı hepimiz için makul, benim gibi avrupa yakasında olanlar kadıköy'e geçip vapur aracılığıyla rahatlıkla avrupa yakasına geçebilirler ve diğer yandan anadolu yakasında olanlar da bisikletle rahatlıkla evlerine gidebilirler
. Ancak sitelerinde gördüğüm kadarıyla stoklarında benim alacağım Sedona 300 dışında sanırım diğer arkadaşlarımızın almayı düşündüğü bisikletler yok, tabi iletişime geçerek getirtilebilir onlar da ama 2 hafta içinde herkesin istediği bisikletleri getirtebilirler mi bilmiyorum. Ayrıca eklemek isterim ki sitelerinde herhangi bir aksesuar ya da ekipman satışı yapıp yapmadıklarına dair birşey göremedim ve sadece aksesuar alacak olan bir arkadaşımız vardı (Onur bey), bu sebeple herkesin bulduğu en uygun fiyata istediği yerden bisiklet ya da ekipmanlarını alması seçeneğini de unutmayalım bence. Özetlemem gerekirse, önümüzdeki 3-4 gün içinde birşeyleri kesinleştirelim ki herkes ona göre hareket etsin, misal vermek gerekirse tek başına veya grup halinde, 26 nisandan önce,sonra yada 26 nisanda gidip almak gibi. Herkese iyi geceler 
@Mert Evbaşı
Mert bey geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle.
@Mert Evbaşı
Mert bey geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileğiyle.