Scudo Sports

Sedona SD771

marka fln görmedim üzerinde 28 jant bis.letlerde olurya o tip bişey. benim külüstüre uydurdum.
su birikintisinin içinden geçiyorum cet gibi :) ön lastiğin yardığı su iki yana ve yukarıya doğru açılıyor. biraz hızlı gittiğim için ayaklarım havalanan suya çarpıyor. çamurluk hiç su atmıyor. ne ön, ne arka
bunu anlatmamın sebebi, şööyle bi gözünde canlandır :rolleyes: ne kadar hızla gittiğimi fln.

ben yattım iyi geceler.

Scudo
onu yapmak cok zevkli ama su birikintilerine yine de hizli girmemek lazim.. iclerinde kocaman bir tas olsa basina kotu seyler gelebilir insanin..

gecen haftalarda suratli bi sekilde bi su birikintisine girdim bisiklet hic beklemedigim bi anda kocaman biseye carpti suyun icinde sora ustunden atladi tamamen refleksle kurtardim..

dusmedim tabi ama sansliydim yani biraz tehlikeli ama zewkli mi dersennnnnnn ewet hem de cok:D :D :D

Koç sana Abant'tan foto getireceğim...Suya çamura nasıl girilir gör diye...:D:D:D E birazda kıskan tabe:p

olm sorma ya bi soyle dag camuruna sokamadim aleti:D arkadasin dogumgunu olmasa kacirmazdim ama fotograflarla yetincez artik napalim:D

Valla bilemiyorum...Yazık yani...Almışsın "MTB" yi sadece "B" sini kullanıyorsun:D:D:D

@Tugberk Tezel

Yeşil bisiklet her konuda kişi ayırmaksızın yardımcı oluyor sanırım çünkü banada büyük yardımları oldu ve olmaya devam ediyor.Bu arada bisikletiniz hayırlı olsun umarım mutlulugunuz daimi olur.Kazasız pedallar dilerim.

@LITLLE_PRINCE

Kesinlikle katiliyorum.. Bisikletimi secmemden bu yana kadar ne sorunum olduysa aninda ilgilendiler ve cozduler.. Ne almak istesem gidiyorum ve en isime yarayani en makul fiyata alabiliyorum.. Daha ne ister ki bi musteri:) Herksin bi bisikletcisi vardir.. Benimki de Yesil Bisiklet..

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ediyorum:)

@Tugberk Tezel

Siz gidip bu denli rahat alis veris yapıyorsunuz gerçekten çok haklisiniz ben malatyadan siparis veriyorum beni hemen arıyorlar şu ürün daha kullanışlı,şu ürün uygun v.b gibi pek çok şekilde yardımcı oluyorlar ve bende bisikletimi 1 ay içinde degiştirmeyi düşünüyorum tabiki bisikletimi YESİL BİSİKLET ten alacagim onlar bana en uygun ve kaliteli olanını tavsiye eder.Yesil bisiklette her müşterinin ayrı bir yeri var ve bu inanılmaz mükemmel bişey.
:) Herksin bi bisikletcisi vardir.. Benimki de Yesil Bisiklet..

Slogan aynı,kalplerimiz aynı,tutkumuz aynı biz bisikletçilerin çok ortak yönü var:):):):):):)

Tugberk Tezel sorunsuz pedallar dilerim...

@LITLLE_PRINCE

Bu guzel dilekleriniz icin tesekkurler..:) eee tabiki de ayni seylere tutkulu olan insanlarin ayni duygulari hissetmesi kadar dogal bir sey olamaz:)

Arkadaşlar reklam alanına çevirmişsiniz ama birşey söyleyeceğim...İstanbulda tanıdığım, çevremde ve bu işi ciddi yapan bütün bisiklet firmaları benim için aynı değerdeler...Çünkü hepsi bahsettiğiniz gibi yaklaşıyorlar...Hatta bazı abilerim kardeşi gibi yaklaşıyor...Çok mutlu oluyorum...Emin olun o bisiklet bu bisiklet değil...Biz burada bir camiayız...Ve paylaşılan, verilen değerler çoğu yerde aynı diyorum...

Saygılar...

@Tugberk Tezel

evet bu konuda haklısın sana katılıyorum ve herzaman suya dalmıyorum ;) :D

Reklamla alakasi yok Alican.. Reklam, cikar karsiligi yapilan bir seydir.. Benim ne cikarim olabilir ki..

Dogru hizmet aldigim her yeri butun dostlarima teker teker tavsiye ederim ve bunu herkesin yapmasini isterim..

Zamani gelir de bi yamugunu gorursem onu da soylerim benim agzim yandi aman sizinki de yanmasin diye..

Yeri gelir diger bisikletcilerle de tanisirim insallah bu guzel dusuncelerimi onlar icin de soylerim.. Bundan da mutluluk duyarim..

Ama herkes dogru bildigini soylesin ki okuyanlar bundan faydalanabilsin.. Forumun amaci da paylasim degil mi zaten;)

Tek isimle vermek ters geldi biraz bana...Ama sana göre doğru olan bana ters olabilir normaldir...Çıkarın var demiyorum zaten...Ama ben bu tarz bir yazı yazmam şahsen 5300 küsür okuyanı olan siteye...Oda benim demokratik yanım kalsın ;)

Boyle seylerle hic isim olmaz Alican ya.. tanisaydin boyle yazmazdin biraz talihsizlik olmus senin icin.. Ben de populer bir forum sitesi sahibiyim reklam yapan bi insan olsam once imzama oraya buraya sitemin isimlerini yazarim reklamlarini yaparim..

konu iyice dagildi.. bu tur konusmalari ozel mesaj vs.. ile yapmayi daha uygun buluyorum.. telefonumu bile biliyosun, rahatsizliklarini bana direk olarak aktarabilirsin ama bunun yeri burasi degildir..

konu dagildigi icin okuyan konu disi insalardan kusura bakmamalarini diliyorum.. ama bu aciklamayi yapmak zorunda birakildim..

Saygilar,

Neyse sende yanlış anladın...Evet dağılmasın bence de konu...;)
Popüler forum:p

@Alican

Saygıdeger ALİCAN diger firmalarında aynı iyi niyette oldugu konusunda haklı olabilirsin buna birşey solemem imkansız ama unutma herkesin bir iyilik melegi vardır senin için başkası iyidir benim için başkası,Reklam olayına gelirsek reklamdan ziyade sadece bir minnet göstergesiydi.

tugberk tezel arkadaşımında aynı fikirde olduguna eminim.Saygılarımla

tesekkurler:) Biz de kendi capimizda ekşın'lar yapmaya calisiyoruz iste:D :D

Geri