Scudo Sports

Sedona SD771

Tugfox

Forum Bağımlısı
Tepki
1.115
Bisiklet Forum sakinleri selamlar:)

9Eylul itibariyle, uzun zamani kapsayan bisiklet alma istegim sonucunda Sedona SD771 almis bulunmaktayim:) Aldigim gunden buyana bisikletimden inanilmaz memnun kaldim:) i

leride parcalarin degisebilecegini dusunerek bisiklet secimi yaparken once fiyatina sonra da uzun omurlulugune baktim ve SD771'in kadrosu gercekten cok hosuma gitti:) parcalar degisebiliyor ama kadro biraz zor degisiyor bu yuzden SD771'e kanim baya bi cok kaynadi:)

3gundur bisikletin tepesinden inmiyorum ve SD771'in kullanimini cok sevdim:) Aldiktan birgun sonra da Mavi Bisiklet etkinligi bunyesinde Bogazici Koprusunden gectim bisikletimle:) Antremansizligim sonucu gerilerde kalsam da parkuru yardimsiz gecmeyi basardim:)

Kisacasi icime sinen bir bisiklet almis oldum en onemlisi de budur sanirim:)

Yardimlarindan dolayi basta Gursel Bey olmak uzere Yesil Bisiklet calisanlarina cok tesekkur ediyorum:)

Scudo
Bısıkletını kazasız belasız kullanman dilegiyle Tugberk Gule gule kullan :)

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@ErkaL

Bisikletimi almadan bigun once seni de bayagi bi soru bombardimanina tutmustum:) Tesekkurler Erkal:)

Kendıne uygun bir bisikleti almana yardımcı olduysam ne mutlu bana gibi klişe bir laf ediyim :) vede tekrar hayırlı olsun diyim en kısa zamanda basla antremanlarına :)

@ErkaL

Tesekkurler Erkal evet bisiklet oldukca icime sindi gercekten cok memnun kaldim:) Antremanlarima basladim bile aksamlari sahil yoluna cikip 30-35km kadar yol katediyorum 2yildir bisiklete binmedigim icin baya bi hamlamisim.. kmleri gun gectikce artiricam insallah:)

çok güzel bi bisiklet bende 2 aydır araştırıyorum sd771 düşünüyordum. yazdığın yorumlarla içimdeki alma isteği biraz daha arttı :D

• Beğen
aa bu arada göstepenin neresindesin tuğberk abi ??
sedonamı alır almaz seninle antremanlara katılmayı isterim
bi siyah bi beyaz sd771 havamısıda atarız:D

• Beğen
@skull_mrt

Birlikte pedallamaktan buyuk zevk duyarim bisikletini aldiktan sonra haber verebilirsin:) goztepe parkinin cok yakininda oturuyorum.. aksamlari da sahilde pedalliyorum.. insallah sen de en kisa zamanda bisikletine kavusursun:) tesekkurler Mert :)

Güle güle kullan kazasız belasız saglıcakla kal hayırlı olsun

• Beğen
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dilekleriyle. İçine sindiyse hiç düşünme gerisini. Bisikletin çok güzel. Güle güle kullan.

Sevgiler...

• Beğen
Güle güle kullan,kazasız belasız bol sürüşler...

• Beğen
Guzel dilekleriniz icin herkese cok tesekkur ediyorum saolun:)

Bende aynı yorumu yapıcam Bisikletiniz çok güzel Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

• Beğen
Hayırlı olsun arkadaşım...
Sahilde ve göztepe feneryolu civarında karşılaşırız heralde...
Kazasız belasız kullanman dileğiyle...;)

• Beğen
@johny

Tesekkurler:) Karsilasiriz insallah zaten gorursem durdururum ben gormezsem sen durdur siyah kaskli sd771 li gorursen%90 benimdir pek sd771 yok zaten ortalarda:)

Guzel dilekleri icin herkese cok tesekkur ediyorum:)

dostum bisiklet güzelmiş güle güle kullan.diğer arkadaşlara sesleniyorum lütfen emeğe saygı gösterelim.teşekkür etmeyi unutmayalım

• Beğen
Geri