Scudo Sports

Sedona satmıyoruz! tribi...

Karşıyaka da çarşının orada seda Bisiklet ile, küçük yalıdaki Doruk Bisikletin sahipleri aynıdır, bülent abi size yardım edecektir. Bu ikisinden birine gitmenizi tavsiye ederim. :)

Scudo
Sedona 721 ie de bakın derim fiyatı biraz daha pahalıdır ama kadrosu daha iyi xc kadro :) ve sağlamlığı yanında hafifte, triple butted yani 3 kez dipçiklenmiş kadroya sahiptir. :)

@Samet DEMİR

Samet beyin yazdıklarına katılıyorum. İstanbulda Decathlon açıldı Sporla ilgili her şeyi uygun fiyata alabiliyoruz. Bisiklet ve bisiklet ile ilgili aksesuarı her şeyi çok uygun fiyata bulabilirsiniz. Bazı bisiklet mağazaları resmen bizi kaz gibi yoluyordu :mad: :mad: :mad: Sirkecide Dış Lastik Çifti 40 TL Bostancıdaki Bisiklet mağazasında Dış Lastik Çifti 130 TL İkiside aynı marka üstelik Bu kadarda olmazki :boese157: :boese157: :boese157:

Bostanci'daki bisiklet magazasina gittim, 6-7 bin lira butcem var dedim, bana 20 bin liralik MTB'leri katalogdan gostermeye basladi. Bisikletin kendisi yok mu dedim, pahali oldugu icin stok tutmuyoruz dediler. Pahali oldugu icin stok bile tutmuyorsun ama ben alacagim oyle mi dedim. Gittim baska yerden aldim.

Seda bisikletten Sedona 711 v almış bulunmaktayım arkadaşlar,alet süper şiddetle tavsiye ederim.Salıdan beri üzerinden inmiyorum desem yeridir.Ayrıca bisikleti satan Bülent beyde nazik ve ilgiliydi,soda bile ikram etti.
Forumda 711'i öneren arkadaşlarada doğru yönlendirmeleri için tekrar teşekkürler.

Maalesef kapitalizm pekçok değeri yerlebir etmiş durumda,bunlardan biride dürüst esnaflık.Artık insanlar paranın kölesi olmuş, karşımdakini nasıl enayi yerine koyarım,nasıl kazıklarım'ın derdine düşmüş.Uyanık olduğunuzu anlayıncada afra tafralardan geçilmiyor,en kötü siz oluyorsunuz.Ben sadece bisiklet konusunda değil alakasız sektörlerdede aynı durumları yaşadım.
Vicdan sahibi dürüst insanların artması dileğiyle diyelim.

Ve evet çocukluğumuzdaki o tonton bisikletçi amcaları özlüyoruz.

mesajların hepsini okuyamadım ama seda bisikleti öğnericektim size heryönüyle çok iyidir . bisikletiniz hayırlı olsun almışısınız sanırım :)

Sağol ,evet aldım çok memnunum.Herkese tavsiye ederim.
Bu arada özel mesajlara 50 mesaj sınırını geçmediğimden cevap yazamıyorum.
Tatsız muameleyle karşılaştığım yerin adı sorulmuş, Bostanlıda çok bilinen bir bisiklet mağazası diyeyim.İnşallah bu zihniyeti değiştirirler yoksa daha çok müşteri kaybederler.

eğer almamış olsaydınız 15-20 dolar farkla D sini önerirdim.forumda çoğu kişi ''bütçeniz varsa D alın''diyenleri çok gördüm.ama artık çok geç :)))) .KAZASIZ,BELASIZ,PATLAKSIZ,ÇİZİKSİZ PEDALLAMALAR :)

Ben taa denizlide sedona 741 almak için doruk bisiklete geldım :D

Geri