Scudo Sports

Sedona mı haklı? Ben mi haklıyım? Yardım bekliyorum arkaşlar. Fren yağı!

yaşadığınız sorun marka ile ilgili değil. Kullandıgınız parça ile ilgili. ücret almaları konusunda şunu söyleyeyim. Hiçbir firmaya yağ değişimi için para vermiyorlar, daha doğrusu Sedona firması yağ değişimi içinsatıcıya para vermiyor. o yuzden para almaları çok normal - ki servis yapması gerekenlerı yapmıs. Bence sakin olun sorun umarım kısa sürede hallolmustur :)

Scudo
@Cengiz Gökalp

Sorundan ziyade adamlar ilgili değil Sedona olarak. Ayrıca Sedona'nın servisi yaptı bu ayarı ve berbat hale geldi. Buna rağmen Sedona bayisini koruma yoluna gitti, benim iznim dışında bir işlem olduğunu belirttiğim halde iyice lafı uzatmaya getirdi adamlar. Herşeyi geçtim, müşteri memnuniyeti yok adamlarda. Sonuçta freni Sedona üretmedi fakat ürünün garanti durumu var. İlgilenmesi lazım. Onu da geçtim her şekilde bayisini savunması uyuz etti beni doğrusu. Çünkü ortada bir hata var servisin yaptığı adamlar çözüm üretmiyor. Sorunum da çözülmedi para verip başka bir bayiide yaptıracağım gibi bu konuyu herkesle paylaşacağım. Doğru düzgün anlatsalar durumu, ilgilenseler bayii sorunu çözse eyvallah fakat maalesef böyle bir şey olmadı. :)

Müşteri veliminettir,ancak böyle yaparak piyasaya hakim olamazlar,ivedi Fırat bey'in sorunu çözmeliler ve birde özür borçlular tabiki.

Yetkili Servis'ler,Markalarıda temsil eder. (!)

Bugün bisikletimi yetkili servise götürdüm,genel bakım ve yağlamalar yapıldı hiç bir ücret talep edilmedi,müşteri memnuniyeti bu şekilde olur.

@mertimtr

Kesinlikle size katılıyorum, gerekeni yapmış adamlar. Gelin görün ki hem mağdur ediliyorum, hem de sorunum giderilmiyor. Kaldı ki Sedona fanatikliği yapan biriydim şu durumu görene kadar..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri