Aradım..
Arkadaşlar ilgilenmiyorlar diyemem, ilgileniyorlar da diyemem çünkü ben bıktım.
E-posta ile görüştüğümüz kişinin dahili numarasını tuşladım. Telefonda durumdan bahsedince hatırladı zaten kendisi. Dedim X şubenize gittim frenden ses geliyor şeklinde izah ettim, kişi frenin kaliper ayarını yaptı sadece ilgilenmedi dedim. Sonra Y şubenize gittim sağolsun arkadaşlar iyi ilgilendi vs. Adamlar sonuna kadar kıvırıyor! Dedim X şubenizdeki adam kaliper ayarını yapıp yollamak yerine iyice frenleri kontrol etseydi bunlar başımıza gelmezdi falan.. Adamın dediği; Siz şubeye gidipte şurasında sorun var, burasında sorun var demezseniz ilgilenemezler. O zaman o kadarını ben de yaparım falan dedim. Hep laf ebeliği yapıyor adamlar. Sonrasında işte dedim koskoca firmasınız kaç haftadır bisiklete binemiyorum şeklinde konuştuğumda ses tonunuz değişti demeye başladı adam. Ufacık bir sorun en fazla iki günde çözülebilecek bir şey haftalardır çözülemiyor falan dedim. Adamın sürekli söylediği yok servisi arayalım mağdursanız, yok siz şurada sorun var demezseniz tutupta komple bisikleti inceleyemez vs. Hep bu tür laflar ettiler, yahu sorunu bilsem niye söylemeyim? Servis neden var o zaman? Arkadaşlar kararı siz verin ben bir şey demiyorum.. Yine servisi arayalım vs diyince dedim bu iş uzayacak eyvalllah diyip kapattım telefonu.. Kaçkar Bisiklet'e gideceğim, oradaki arkadaşlar sağolsun iyi ilgilenmişti zamanında başka bir marka bisiklet kullanırken. 2,3 iş günü içerisinde maşa gelmişti. Onlara danışacağım.. Bir daha Sedona alır mıyım? Almam büyük ihtimalle. Arkadaş bu ikinci marka sorunum.. Kron'da da sorun yaşadım biliyorsunuz arkadaşlar. Yahu ben haklıyken haksız duruma düşüyorum, hâlâ vıdı vıdı yapıyor adamlar.
Dipnot: İlk mail attığımda 24 saat içerisinde geri dönüş yaptılar, eyvallah. Dediler hangi şube, ne işlem yapıldı, marka model nedir, kiminle görüştünüz.. Tamam ilgililer fakat sorunu çözmüyorlar/çözemiyorlar. Servis veya bayilerini savunmayı bırakıp onların üstüne gidip müşteri memnuniyeti sağlanmalı. Ne marka, ne de servis ilgilendirir sonuçta tüketiciyi. Kanunen belirlenmiş süre var. Al bisikleti yap kardeşim, servis ile senin arandaki sorun beni alakadar eder mi Allah aşkına?