Scudo Sports

sedona borla

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkadaşlar nette 2010 model borla satan bir mağaza gördüm.fiyatı 560 tl.borla ve bianchi toledo arasında kaldım sizce hangini tercih etmeleyim?

Scudo
Ben Sedona Borla kullanıyorum 2008 de aldım 1400 KM yaptım hala üzerinde Lastikleri, Fren pabuçları duruyor ve 2010 modellerindede bildiğim kadarıyla Vites sistemi 2008 üretime göre üst modeli birde whistle modellerini araştır uygun fiyata başlangıç için güzel modeller üretiyorlar.

whistle modellerinide inceledim aslında fena değiller.şöyle söyliyim 500-700 tl arasında bütçem var.manisada sedona whistle gibi markaları bulmak imkansız o yüzden netten k.kartı ile almak zorundayım.bunları göz önünde bulundurarak yardımcı olabilir misiniz?

@emre külahlı

Dostum bulunduğun şehirde zor diye almak istediğinden vazgeçme internet üzerinden güvenilir satış yapan firmalar var benim arkadaşım da Whistle bisikletini İstanbul da bulamadığı için Ankara dan satın aldı Kargo ile gönderdiler hiç bir sorun olmadı ;)

teşekkür ederim ümit bey acaba nette hangi sitelerden bulabilirim?adres ya da link verebilir misiniz?

valla kardeş bende az önce ankara ulusta bisikletlere baktım. bianchi bayisine girdim ve whistle yi ilk defa orada gördüm. zaten bianchi nin markasıymış yurtdışına ithal etmek için o isimde üretiliyormuş. gerçekten harika bi kadrosu vardı. hala unutumadım. istersen sana o bayinin nosunu vereyim irtibata geç. yardımcı olurlar sanırım sempatik bir satıcısı vardı

(link) arkadaşlar bu firmadan alışveriş yapan var mı acaba?ya da önerebileceğiniz siteler varsa söyler misiniz? bisikletimi internet üzerinden almak zorundayım yardımlarınızı bekliyorum.

@halil ibrahim torun
halil bey ben manisada yaşıyorum.söylediğiniz yerin internet üzerinden satışı var mı acaba?

500 ile 700 tl gibi bir bütçeniz varsa mutlaka GEOTECH ürünlerinide değerlendirmenize alın derim.bu arada atilla bisiklet üsküdarda çok uzun yıllardır bisiklet üzerine çalışan bir firmadır güvene bilirsiniz.

sundubisiklet.com
dorukbisiklet.com
sedabisiklet.com

bunlardan sipariş verebilirsiniz. Kadro boyuna dikkat etmeniz lazım. Bunun için önce telefonla arayarak konuşmanız yerinde olur, belki indirim de yaptırabilirsiniz. Giriş seviye için Sedona yerinde bir tercih. Marka tercihinde macera aramaya lüzum yok.

sedona 711 de karar kıldım.bugün yarın almaya niyetim var herkese teşekkürler bilgiler için.

arkadaşlar 2010 model 711 v modeli buldum ve 400 dolar fiyat biçiylar sizce almalı mıyım?geçen seneden elde kalan bir ürün 2010 ve 2011 arasında 50 dolara değen bir fark vamıdır sizce 2011 modelini mi almalıyım?

bence 2010 711 lerin görüntüsü 2011den daha bile güzel.. fiyat da uygunmuş, al ve keyfine bak derim :)

arkadaşlar en sonunda 711 mekanik disk sedona aldım:).en yakın zamanda fotoğraflarını paylaşırım,herkese teşekkür ederim yardımları için.

Geri