Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
@ahmet can baydar

katılıyorum ahmet can kardeşimize aynı donanımları borlayada koy daha iyi performans alırsınız ;)

• Beğen
Tepkiler: kefallica
Arkadaşlar 2010 borla renkleri beyaz-gri ve kırmızı-beyaz dışında neler var..
Katalog edinen oldu mu?
Sedona gibi bir markanın sitesi kapalı olur mu? Site yenileniyorsa bile ayrıntılı bilgilere ulaşabileceğimiz bir kaynak olmalı.. Farklı sitelerden bilgi toplamaya çalışıyoruz..

Herkese sağlıklı sürüşler dilerim.

Halilioztürk: "Sedona'nın en çok satan modeli şüphesiz Borla, hatta firma yetkililerinin söylediğine göre modelin marka bilinirliği, Sedona kadar önde. Bu yıl da Borla beyaz ve kırmızı olarak üretilmiş." Hımm bu bilgiyi yeni okudum.. Sadece iki renk mi yani.. Neyse beyaz-gri alacağım ozaman..

arkadaşım bu siteden bakabilirsin (link)

bu arada mavi-beyaz beyaz-gri kırmızı-beyaz renkleri var

Cevabın için teşekkürler.
Verdiğin adresin şu an kapalı olduğunu söylemiştim zaten. Mavi-beyaz renkde olanın resimlerinin olduğu bir link verebilir misin?

verdiğim adrese ben rahatlıkla girebiliyorum şu anda denedim sizin bilgisayarınızda bir problem olabilir bu arada mavi beyaz olanın resimlerine buradan bakabilrisiniz (link)

teşekkür butaonuna basmayı unutma

kırmızı beyaz ve gri beyazın fotoğrafları var.
benim fikrimi sorarsan kırmızı beyaz çok hoş gözüküyür

@gamebit

Sedonanın sitesi sadece başlangıç sayfasından ibaret.. bundan bahsediyoruz..
Senin site dediğin sadece bir sayfadan ibaret. Bu ay içinde açılacak deniyor..
Verdiğin linkteki borla 2009..
Saygılar..

hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet, benim 1-2 sorum olacak bu bisikleti alırken elbette başka bisikletlerle de karşılaştırma yapmışsındır kafanda salcano ng650 var mıydı yoksa da 2si arasında nasıl bi karşılaştırma yapabilirsin? borla diyeceğin aşikar gerçi :p

Bu karşılaştırmayı detaylı yapmadım..Sadece marka ve kullanıcı tavsiyesiyle borlaya karar verdim. Benim gibi ilkkez bisiklet kullanan biri net bir yorum yapamaz. Ben borla aldım diye "borla süper, şahane, kalite" gibi dayanaksız bir şeyler yazmam. Ama umarım forumdaki övgüler gerçektir. Birkaç yıl kron500,salcanong650,borla vs modeli kullanmalıyımki bir tercih yorumu yazayım.
Doğrusu parçadan anlayan arkadaşların donanım karşılaştırması yapması ve alıcının görünüm renk olarak seçmesi heralde.
Aynı bilgisayar gibi bisiklet işi.

http://img72.imageshack.us/img72/849/83326304.jpg

Resimdeki ayarlar hakkında bilgisi olan var mı?
Kullanım hakkında bilgi verirmisiz.
Sanki sertleşip yumuşaması lazım..
Sona kadar çevirsemde bir değişiklik yok gibi..
SÜrüş olarak denemedim sadece elimle yüklenerek yaylanmasını denedim.

Bu XCM maşalardaki sertlik yumuşaklık ayarı sanırım. Altında bir vida var, bu vida vasıtasıyla yayı sıkıştırıp gevşeterek sertlik ayarı yapabilirsiniz. Fakat benimde çok bi etkisini gördüğümü söyleyemem.

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
Benim 2008 borlamda sağa yani + yöne çevirince sıkışıyor.
Lockout'lu modellerdeki kadar etkili değil ama sürüşte belli ediyor.Eğer asvaltta kullanıyorsan sıkıştır, yani + yöne çevir.

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
aynen bendede 2008 siyah borla var sıkıyorum, açıyorum hiç bir değişiklik olmuyor :s

Bu ayarın pek bir etkisi yok. + veya - yönde çevirsem de pek fark etmedi 2010 Borla.

Bu gün sedona borla 2010 un fiyatını öğrendim 400 dolar yani 635 tl daha ucuza alabileceğimiz bi yer var mı ?

Geri