Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
xc500 be kardeşim ben aldım borladan daha iyi disk fren felan deore sistem yaptım felaket bişi oldu.

Bugün yeni sedonalara baktım ve yeni bir alt model çıktığını gördüm. Borlayla aralarındaki fark borlada xcm maşa 261 de sfm maşa var. aynakollar borlanın xct 261 in xcc ve son olarak 261 in fren kolu tektro borlanın shimano. aralarında 100 dolar fark var sizce 1-2 parça için borla alınır mı yoksa 261 mi alınır?

borla 400 dolar 261 300 dolar

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@HoPe
Dağ tepe gezmiycem, hoplama zıplama yapmıycam, günlük kullanımda kullanıcam dersen 261 al, eğer düzenli olarak uzun tur yapıyorsan borla al.

İkindende vazgec sedona 711 v break al daha iyidirr aradaki farkı hak eder...

• Beğen
Tepkiler: HoPe
@sessiz_dj

kesinlikle katılıyorum illa borla-261 arasından seçim yapacaksan ali arkadaşın dediği kriterleri göz önünde bulundur, eğer 711 alma ihtimalin varsa hiç düşünme çünkü 711 ileriye dönük bir bisiklet, ki ben eminim bisikleti alığ binmeye başladığında zamanla mutlaka geliştirme isteği duyacaksın 711 geliştirmeye müsait bir bisiklet :in:

• Beğen
herzaman alabileceğinin en iyisini al.Ama ne olursa olsun üzerinde tourney vites olmasın.Bir de xcm maşanın ömrü çok az. sırf asfalt sürersen pek sorun çıkarmaz ama.

• Beğen
@Ali Menemen

Kadro konusunda borlayla 261 arasında ne gibi farklar var ? büyük ihtimalle dediğiniz hoplama zıplamaları yapıcam da :D

Bir de 261 in vitesi ilgimi çekti. Fren-vites mi yoksa ayrı ayrı mı ?

Şimdi paran varsa 741 almanı öneririm en azından, 741'in altındaki bisikletler pek hırpalanmaya gelmiyor, 261-borla kıyaslaması yaptım, alırsan borla üstüne az daha para koyayım 711 alayım deme, biraz daha fazla koy 741 al derim. 2009 modellerden 761 ve 781 hariç bütün modellerini test ettim. 741 en ideali. 2010 modelleri almak için az daha bekleyin, bayilere gelsin bizler bisikeltleri inceleyelim öylesi size görüş bildirelim daha iyi olur

@Ali Menemen

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için :) aklımda birşeyler oluştu şuanda

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Ceyhun.oguz

Ceyhun şaka mı yapıyorsun :D :p

Benim ilk bisikletim diyebilirimki sedona 2008 model 711 v break modelıdır.Gayet memnunum diyebilirim bisikletten atlama zıplamada bir şey olcağını sanmam merdıvenlerdende ındığım oldu. Dayanıklı bır kadrosu var yanı Gelişmeye acık bır kadro ama emin olkı bısıkleti geliştirmek istediğinde zaten paran varsa kadroyuda değiştirmek isteyeceksindir...

Geri