ben siyah kadro kullanıyorum.kadronun alın borusunu siliyorum sonra arka tarafı siliyorum bide bakıyorum alın borusu yine tozlu.renkler kir belli ediyo beyaz daha temiz durur.tozlansa bile.
bende ne zamandır düşünüyorum yeni bisiklet alırsam hangi renk olsun diye.Arkadaşlar beyaz alma diyor ama beyazçizildiğinde fazla belli olma,z ayrıca fazla kirde tutmaz.bu mesajlar benimde işime yaradı herhalde bende artık beyaz renkte bisiklet alırım
Bende mavi beyaz var şimdi bu soruyu sorunca dedem geldi aklıma dedem hep şöyle derdi oğlum araba alıcaksan beyaz al hem yıkaması kolay kirler görünür hemde yıkayınca iz kalmaz derdi işte aklımda kalmış gerçektnde beyaz olunca yıkayınca su izi kalmıyor siyahta hemen belli oluyor bence sedona nın en güzel rengi mavi beyaz....tabi tercih senin...
Sedona 2009 711-V aldım kırmızı beyaz çalındı;(Sonra Sedona 741-V kırmızı beyaz alıyordum kalmamış kadro boyu mavi-beyaz alırken kadroda çizik gördüm ve bana o şekilde vermek istemediler.Sedona 751-V kadro 741 kompedantlarını taşıdılar 751-V siyah-beyaz araziye girdiğim zman her türlü çamur oluyor ve herşey belli ama yıkadıgım zman hem beyazın sadelıgı hemde siyahın aseletıyle kalıyorum.Yani herşey sana kalmıs gönlun ne renk ısterse onu al bende yıne beyaz var
kardeş hiç kafanı takma, beyaz borla çok güzel ben temmuz ayında aldım, bu zamana kadar kullanıyorum. koca bir kış neredeyse her hafta bindim. biraz dikkat edersen oldukça karizmatik bir şekilde bisikletini koruyabilir temiz tutabilirsin.