Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
Olmaması bende hayal kırıklığı yarattı hadı 2008 de yoktu 2009 neden yok ? Zaten satış fiyatı euro üzerinden yaklaşık 650 lira olmuş.Eskiden hep fiyat performans da borla derlerdi artık pek diyebilen olmayacak heralde.

Arkadaşar bende bu iki bisiklet arasında kaldım donanımdan pek anlamıyorum ama sanki 2009 kron xc 500 daha iyi gibi 2009 sedona borla dan? Ne diyorsunuz...?

ikisi de yeni başlayanlar için çok güzel bisikletler. ben borla'yı tercih ettim ama bu ikilemi aynen yaşamıştım. hangisini alırsanız alın pişman olmayacaksınız. bir de tavsiyem eğer bu yanıtlar sizi tatmin etmiyorsa bu forumda her iki bisiklet için referans olacak görüşler, yazılar var. bir de onlara bakın.

arkadaşlar ben yeni mtbye başlıyacam vve kendime yeni bir bisiklet alacam

sedona borlanın ve sedona 711vnin fiyatları nedir ve hangisi bana uyar

bütcem:500 tl ama zorlaya bilirim

bide 1.65 boyum var hangi kadro bana uyar

borla 350 sedona 400 dolar

1.65 boya 16" uyar

bütçeni biraz aşıp borla alabilirsin

@carizmatikugur

buradan (link) fikir edinebilirsin,16'' kadro işini gorur,ozellikle 711v uzun sure işini gorebileceğin bir bisiklet,şimdiden iyi pedallar..

Benim yaptığım kıyaslama 2008 modelleri içindi ama 2009 a bakarsak 2009 borla daha çok hoşuma gitti özellikle görünüş ve seçenek olarak .

Arkadaşlar Borla almayı düşünüyorum. Aslında en başta Bianchi jump alcaktım(çünkü bildiğim başka bisiklet markası yoktu) fakat biraz araştırınca kimsenin tavsiye etmediğini gördüm. Bende biraz bütçemi zorlayıp borla almaya karar verdim. Bisikleti şehiriçinde kullancam. Ve satıpta daha üst modelini almak gibi bi düşüncem yok. Almışken sağlam bişey alıp uzun süre kullanmak isityorum. Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

@RAİNBOW

bende borla ile 711V arsında kaldım.bu 2 model arasındaki farkları biraz açabilirmisiniz.benim bildiğim farların en başında kitlenebilen amortisör.

kilitlenebilit amortisör ne işe yarıyor yani nasıl oluyor bu amotisörler?

@carizmatikugur

Alıntı

Lockout: Amortisörün kilitleme mekanizmasidir. Bu sayede sürücü tirmanislarda veya düz yol-asfalt kullaniminda amortisörünün yaylanmasini engelleyerek gücünün bosa gitmesini engeller. Kimi zaman hidrolik (yagli) bir sistem ile, kimi zaman mekanik bir sistem ile calisir. Lefty'lerde, SR Suntour Axon'da elektronik, 2008 öncesi Fox'larda ve 2007 sonrasi Specialized-Future Shox'larda "Terralogic", Manitou'da "SPV" adinda otomatik, güncel Rock Shox'larda "Motion Control" adiyla karsimiza cikar. Hemen her üretici artik kilitleme mekanizmasi icin bir de gidondan kumanda kolu üretmektedir. Bu sayede gidonu birakmadan amortisörü kilitleyip acmak mümkündür.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=36199

• Beğen
Tepkiler: birol hasköylü
15 yıllık aradan sonra sonunda tekrar bisikletime kavuştum,salcano mu borla mı derken 711v beni cezbetti ve noktayı koydum.
Erdoğanlar bisiklet ten Mehmet bey ve diğer arkadaşlara ilgilerinden dolayı tşk.ediyorum.
Gelelim ilk gunun bilançosuna,ben aslvaltta kullandıgım için ilk olarak lastikleri değiştirdim,verdiğim 15 yıllık aradan sonra gerçekten cok ozlemişim bisikleti ve bu yuzden sanırım ilk gun için biraz abarttım:) 40 km sonundaki bilanço,bisiklet gerçekten yag gibi akıyor,doğru karar verdiğimi anladım fakat tek sorun olayı biraz abartmış olmam,
Tabiri caiz ise şu an oturmakta zorluk cekiyorum ama inanın bu acıyı bile ozlemişim :) Herkeze bol pedallı gunler diliyorum...

galeride göremedim fotoları

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileğimleKazasız belasiz sürüşler dilerim. Bol pedallar kardeş.

• Beğen
Tepkiler: RAİNBOW
Hayırlı olsun, sizinle birlikte bende aynı sevinci yaşamaktayım. :)

Fakat benimkisi henüz kutusunda, toplatacak yer arayışındayım. Bende sizin gibiyim, seneler oldu, alışabilecek miyim bakalım?

Özellikle şu dediğiniz ağrı gözümü korkutsa da, seneler sonra yaşamak ayrı bir tat olacak…

Geri