Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

ikincide cant akord anahtarı yok bu setlerden hangisini alırsan al ama yanına birde alyan seti eklemeyi ihmal etme bu setler ile aynakolu,orta göbeği ,kaset dişliyi sökebilirsin ama gidon ve fulş takımını sökebilmek için bir alyan setine ihtiyacın olacaktır

• Beğen
Tepkiler: janissary
Scudo
satıcı aynı fiyata olur dedi. bileşenler arası uyum sorunu olur mu diye tereddüt ettim. birde güç kaybı olmasın diye ya rigid maşa ya da kilitlenebilir maşa istesem mi diyorum. kendi maşası suntour xcm sertlik ayarlı.

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
kardeş bende sd-771 kullanıyorum çok memnunum fiyatıda makulmüş kadrosunu iyi incelemeni tavsiye ederim

Arkadaşlar

Bakalım tek tek msj olarak yazmaktansa anket olarak tercih ettim hem herkez rahat olarak görür .

Borla daha çok oylanacaktır ,arkadaşlar kendi seçimlerini oylarlarsa daha objektif bir anket olacaktır.

Tabiki de en çok tutulan model Borla olmuştur.Bence böyle bir ankete gerek yok çünkü açıklanan rakamlar bunu gösteriyor ama siz derseniz "En çok beğendiğiniz modeli hangisi diye oyum 781'indir."

Merhaba arkadaşlar.Geçen yılın yazında aldığım 08 model bisiklet bu aralar sorun çıkarmaya başladı.Henüz 330 km yol yaptım.Nazik kullandım ama orta göbek arada bir ses çıkarıyor.Çıtırtı şeklinde geliyor ses.Birde aynakol bir süre sonra gevşiyor, geçen sıkıştırdım 35km yol yaptım yine gevşemiş.(Aynakolun sol kolu gevşiyor)
Yakında bisikletcime götüreceğim bakalım sorun neymiş.
Sizce sorun ne ?Sedonaların göbek ve aynakolda genel bir sorunu olduğunu duydum doğrumu?

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
en yakın bisikletçiye gidip gösterin, muhtemelen çok ciddi bir sorun yoktur. sedonalarla ilgili duyduğunuz şehir efsanesinden başka bişey değildir

781 kullanmak bi ayrıcalıktır konfor güven aırbek açılır kapanır tavan yol tutuş üstünlüğü geri vites sensörü abs asr ssr ve daha aklıma gelmeyen birçok konfor hepsi onda :D:D:D:D:D

@mehmetyesiloren

Bu 751 kadrolu 711 malzemeliyi şu anda da 295€ gibi bir fiyata temin edebiliyor muyuz :D

Konu başlığı çok kötü... 711 toplamak istEEnler xD

konu eski olsa da yeni başlık açıp kirlilik yapmamak adına ben de aynı soruyu sorayım.
16" kadrolu bisikletimde sele boyu ile eşlemek adına gidonu yükseltmek istedim.
vidaları söktüğümde yükseltme imkanı olmadığını farkettim (veya sandım).
parça ekleyerek veya mevcut halinde gidon yüksekliğini değiştirmek mümkün mü?

@y0lcu

Gidonun açısını değiştirmek için , gidon boğazını değiştirmeniz gerekir.

Yada boğaz üzerinde ''spacer'' dediğimiz halkalar mevcutsa onları boğazın altına alabilirsiniz.

Kullandığınız mevcut gidon boğazından , kabaca duruş pozisyonu daha yüksek olan boğazlar vardır.

Yada ayarlanabilir bir gidon boğazı tercih edebilirsiniz.

Ancak mevcut boğaz ile yükseltme şansınız yoktur..

çok düzgün olmasın dersen 500 civarı bnde toplucam araştırdım xcm falan takarım maşayı kollar acera olur öle bişe yaparsan o fiyat :)

Ben de merak ediyorum. Ama ben 2008 modelinde var diye biliyordum. Acaba 09 da var mı?

Geri