Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
25 ağustos itibariyle onlar da kalmadı, son borlayı aldım 2009 başında gelecekmiş yenileri.

@Yokuscu
biter.balıkesirde de bi tane kırmızı var 14 '' inş yakında onu bn alacam .sedona kolleksiyonu yapacam evde :D

Borla tükendi sanırım.Almak isteyenler napsın şimdi 2009 başına kadar bekleyecek miyiz?Alternatifi de yok pek.Kron xc500 de aynı durumda...

@cparlakgul

erdoğanlarbisiklette 275€ ancak sadece 14" kadro kaldığı yazılı.711 ve borla kalmadı piyasada yahu.Ne alacağız biz.

@omurkadir

hocam 2009ları beklemek en iyisi yeni modeller gelsin istediğin kadrodan alırsın

@isimsizkahraman

ne zaman çıkacak acaba?bilgisi olan var mı?ucuzlamasına ucuzlar da piyasada zaten çok az kaldı bu bisikletlerden.

bnce hidroliğe gerek yok v-break daha iyi hidrolik olunca ona diyecek söz yok

VİTES :24 VİTES
KADRO :SEDONA MTB SUPERLATIVE
MAŞA :XCM-SR SUNTOUR –KİLİT SİSTEM
TEKERLER :ALLOY 6063-T6 AIRLINE VUELTA
LASTİKLER :CST-TRAVELLER
VİTES KOLLARI :ALİVİO SHIMANO
FREN SETİ :SHIMANO
ÖN AKTARICI :ALİVİO SHIMANO
ARKA AKTARICI:ALİVİO SHIMANO
SELE :BONTROPER SPORT-MTB
PEDAL :GÜMÜŞ-K-174
YAN AYAK :COMUS
RENK :LACİVERT

link
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@ayhan248

BİSİKLET DOKTORU-BURHAN USTA LİNKİ -SİRKECİ/İST.
(link)

Herkese merhaba,
Bende bir sedona borla kullanıcısıyım. İzmir Foca da oturuyorum ve burada Bisiklete bakım yapacak iyi bir bisikletci yok. Mesaim yogun oldugundan İzmir'e gidip bakım yaptırmayada fırsatım olmuyor. Bende karar verdim kendi bakımlarımı kendim yapmaya. Sizlere sormak istedigim borla icin gerekli tamir ve bakım aletleri nelerdir ve nerelerden bulabilirim. Mesela aynakol sokmek için herhengibir aynakol sökme aparatı işimizi görürmü? orta göbeği sökmek için borlada kulanılan gobege ozel bir anahtar takımına mı ihtiyaç var?

(link)

bu sitede soyle bir set buldum mesela bu bizim butun ihtiyaçlarımızı giderir mi??? buna benzer işimize yarayacak daha uygun setler tavsiye edebilir misiniz??

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkur ederim..

Bu sete orta boy bir kurbacık eklemelisiniz (hırdavatçılarda bulunur)
Gres ve zincir yağı almayı unutmayın.

Ayrıca bazı kirleri temizlemek için eski bir diş fırçası gerekecektir.

• Beğen
Tepkiler: janissary
ArkadaşLar Bugün AsLı bisikLete gittim ve borLa aLacaktım ve eLimizde tükendi dediLer ve 2009 un şubatında yeni modeLLer piyasaya çıkacakmış ama ben evime boynum bükük döndüm :p

(link)
(link)

bu iki takım arasında ne gibi farklılıklar var? mesela birinde orta gobek sokme anahtarı farklı mı yoksa hic mi yok bu konuda yardım edebilir misiniz? veya ikisinde de akort ayar aleti var mı? bunlardan birini almayı dusunuyorum ama hangisi daha cok isime yarar veya bunların dısında daha kapsamlı ve yarayıslı baska setler var mı tam olarak bilmedigim icin yardımlarınızı bekliyorum simdiden cok tesekkur ederim.

Geri