Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

belki vida sıkılı olmaya bilir yada bir vida parçası iyice bir kontrol et eğer birşey bulamıyorsan aldığın bisiklet mağazasına telefon açıp sorunu sorabilirsin umarım işine yarar

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Scudo
bisikletin güzel hayırlı olsun bende 2 gün önce aldım erdoğanlar bisikletten borla 14 inc kalmış napalım :) sağolsun lütfi abi ve mehmet abi bana yardımlarda bulundu bende borlama kavuştum en kısa zamanda fotorafları bende koyucam iyi pedallar :)

galiba biraz sıkılması gerekiyor aldığım yere kontrol ettiricem sağolasın...

git al bi kron xc 1000 ;)
pişman olmassın ;)
hemde şunu sölieyimki sedona 751 V ye bindim kullandım 70 km yaptım ama kron xc 1000 kadar atak değil ;)
kron xc 1000 e alivio aktarıcı taktır gerisini düşünme..

mandal sistemmi yoksa vida sistemmi? mandal ise mandalı ileri yöne doğru sık sağ tarafa kapat;) ama vida ise sık 12-13 anahtar ile;)

@hayko-cepkin

sanırım siz teker millerinden bahsediyorsunuz ancak arkadaş furç'un altında bulunan specerın olduğu yerden bahsediyor.İlk aldığımda bende de olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
arkadaşlar şimdi borlaların fiyatı nedır ve bu bısıkletle turlara gezilere rahat gıdebılırmıyım ve antalyadayım nerde alabılırm

borla gerekli ekipmanı aldıktan sonra tur yapabileceğin bir bisiklettir.fiyatı peşin alımlarda 390 ytl civarı.ama tur derken ufak çapta turlar.türkiye turu yapmayı planlarsan daha iyi bir bisiklet tavsiye ederim.ama şehirler arası, şehir içi uzak mesafelerde rahatlıkla kullanabilirsin.için rahat olsun.ama 2008 borla'ları piyasada bulmak zorlaştı tabi,ama bulması imkansız değil.gerekli ekipmandan kastım;yedek iç lastik ,yama seti vb.dir.fiyat performans olarak gayet tadmin edici için rahat olsun memnun kalırsın.ama bisiklet işinde ciddileştiğinde seni tadmin edemeyebilir ama şimdi için seni uçurur.kaskını da almayı unutma tabi.

sedona borla güzel bir bisiklet bendede sedona borla var kullanıyorum gayet güzel geziler içinde ideal bir bisiklet 391 ile 400 arası değişiyor ben erdoğanlardan bisikletten aldım şuan kulalnıyorum çok memnunum alttada donanım özelliklerini verdim yazıyor ordan okuyabilirsin yada

buradan sedona ve diğer bisiklet modellerine bakabilirsiniz iyi günler ve iyi pedallar

Kadro:Sedona Borla

Maşa:Suntour XCM

Furş Takımı:NECO 142

Vites Kolları:Shimano ST-Ef 50 7"li

Arka Vites:Shimano TX-50

Ön Vites:Shimano C-50

Aynakol:Shimano FC-M 151

Ruble:Shimano 7"li Megarange

Zincir:KMC Z-51

Arka hazne:Rulmanlı

Ön hazne:Rulmanlı

Jantlar:çift kat

Jant teli:260 siyah

Gidon:Amoeba Borla

Gidon boğazı:Amoeba Borla

Sele borusu: Tranz-x 27,2

Sele: Sele Royal

Sele Kelepçesi: TW 31,8

Dış Lastik:CST 26

İç lastik:CST 26"

Pedal:Xrema

Elcik:power

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Dün İstabul/Küçükyalı'da Tandem bisikletten bir tane borla aldım. Elinde iki tane siyahından vardı. İlgilenenlere duyurulur.

@kafile

Onu bilmiyorum.Whybee arkadaşımda aldı borla.Onunkide amoeba.Bana kıyak yaptı heralde bisikletci.Benim haberim yok bişeyden:)

Geri