Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
751 v 711 v den parça ve kadro olarak daha üstün bence 751 al 751 deki donanımları gayet güzel altta 751'in donanım özellikleri yazıyor

Kadro:Sedona SD751

Maşa:Suntour XCM-MLO kilitlemeli

Furş Takımı:NECO 142

Vites Kolları:Shimano ST-Ef 60 8"li

Arka Vites:Shimano Alivo,siyah

Ön Vites:Shimano Alivo

Fren Seti:Sihmano 421

Aynakol:Shimano Acera 341

Ruble:Shimano 8"li Alivo

Zincir:KMC Z-51

Arka hazne:Shimano Acera 36H Siyah

Ön hazne:Shimano Acera36H Siyah

Jantlar:Alexrims DC-19 36H

Jant teli:2x260 taiwan siyah

Gidon:Amoeba HB-M310-1

Gidon boğazı:Amoeba Borla

Sele borusu: Tranz x

Sele: 1445

Sele Kelepçesi: Amoeba 31,8

Dış Lastik:Schwalbe Little Albert 26"

İç lastik:CST 26"

Pedal:Xrema

Elcik:Amoeba

yok 751 kadro ya 711 ekipmanı istiyorumda bir şey daha sorıyım 711v ekipmanı kron XC1000 e göre nasıldır acaba ekipman olarak hangisidaha üstün???

ben kadrosunu severim 751in
bence 751
zaten 751 alcak gibisin
ama yinede kendi istediğini al

sağolun arkadaslar yardımlar için. Almışken iyisi olsun diye düşünüyorum ve tabi kaliteyide gözardı edemem. O yüzden 751 i alacağım inşallah. Ama beklemem gerekiyor 1.5 ay kadar.tekrar teşekkür ederim forum dostları.

Aslı bisikletin elinde kadro var mı bilmiyorum, tel açıp sormak lazım.. Ama ben aynısını Erdoğanlar Bisiklet' e yaptırdım. Bir gün içerisinde kargoyla gönderiyorlar ama yine 751 kadro kaldıysa tabi ellerinde.. Bunu toplamanı tavsiye ederim; XC1000' den daha iyi olacaktır..

dostum unutma bisiklete parça ekleyince zevkli olur
o yüzden bu temelin olacak
buna yeni parçalar eklicen kullanma zevkin artıcal yani eğlenmek daha yeni başlar :)

:D sagol dostum gaza geldım bea.alır almaz modifiye etcem:D:D alcam da 650 ytl diyorlar ya 600 a fılan bulsam alacağım.gerçi daha tam pazarlık etmedim ama.bilmiom bole fiyat ta kıllık oldu mu hemen içimden bi ses:'' git borla al fiyatı düşük, hemide ilerde daha güzelini alırsın şimdilik yeterde artar sana'' dio ama, ben sıleyn get işine dıom:D:D.sorada bir kararsızlık çöküyor içime sorma gitsin.offf off.

bende 2009 modellerini bekliyorum almaya hem 2009 çıkınca 2008 ler ucuzlar gibime geliyo.
2009 sedona alıcam
yazın başlarında eskişehir>>izmir gitmeyi düşiünüyorum çadır konaklama vs. içinde
kışa kadar çok binmeyeceksen benim gibi 2009'ları bekliyebilirsin..
2009un ilk aylarında çıkar
ayrıca sadece 1 yere bağlı kalma 10 yere sor aynı özellik olduğuna dikkat et..
1 yerden al fiyat konusunda 10 uyla da pazarlık yap en uygun hangisi olursa onu seç

Bende inş bugünlerde alıcam çok güzel bir bisiklet ama inş bulabilirim :)

@eemre95

Hayırlı olsun Emre, inşallah bulabilirsin. Bulursan fotoğrafları bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: eemre95
gayet iyi donanınlarıda güzel bir bisiklet işte donanımların parçaları aşağıda yazıyor

Kadro:Sedona SD751 2008 ^^^^^^^^-(711 MALZEMELİ)^^^^^^^^^^^^

Maşa:Suntour XCM MLO

Furş Takımı:CANE CREEK

Vites Kolları:Shimano ST-Ef 60 8"li

Arka Vites:Shimano Altus

Ön Vites:Shimano C-50

Aynakol:Shimano Altus

Ruble:Shimano 8 li Acera

Zincir:KMC Z-51

Arka hazne:Shimano ACERA

Ön hazne:SCOTT

Jantlar:Alexrims ACE-24 36H

Jant teli: taiwan siyah

Gidon:Amoeba Borla

Gidon boğazı:Amoeba Borla

Sele borusu: Amoeba 101 27,2 mm

Sele: Mtb GEL

Sele Kelepçesi: Amoeba 31,8

Dış Lastik:CST

İç lastik:CST 26"

Pedal:Xrema ALMİNYUM

Elcik:SETLAS

umarım beğenirsin

hayırlı olsun bisikletiniz...bende dün aldım borla mavisi ama dikkat ettim benim bisikletin sele borusu sizin bisikletin sele borusundan farklı nedendir anlamadım sonradan taktırdınız heralde normal sele borusu amoeba diye biliyorum...

arkadaşlar ben dün aldım borla fakat bugun bişey farkettim ama sorun mu yoksa normal bir durum mu anlamadım.olay şudur: maşa ile gidon boğazının birleştiği göbek ön fren sıkık durumda iken bisikleti ileri geri oynatmaya çalıştığımızda dediğim yer az bişey oynama yapıyor.(fazla bilgim olmadığımdan yetersiz anlatmış olabilirim)durum nedir sizce?

selam bilader bence kron xc1000 al da iyi olur bence fiyat farkını bana gönderirmisin merak ettim.

bilader bence kfana yatan hangisi ise onu al ama bence 751'e 711 degil ama 711'e 751 parçası daha iyi olur....

fiyat farkını simdi bilmiyorum da zaten su anda 711 kadrosu yok bulunmuyor o yüzden 711e 751 şansım yok bakalım belkide 2009 modellleri bekliycem bilmiyorum...

Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında seçim aşamasına geldim,sizce hangisini seçmeliyim ve neden?Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

sana tavsiyem sedona 751 al çünkü 751 donanım bakımından gayet güzel bir bisiklet istersen 751'in bütün donınanımları aşağıda yazıyo seçimini ona göre yaparsın

Kadro: Sedona SD751 Disk 2008

Maşa: Suntour XCM-MLO Kilitlemeli

Furş Takımı: NECO 142

Vites Kolları: Shimano ST-Ef 60 8'li

Arka Vites: Shimano Alivo, Siyah

Ön Vites: Shimano Alivo

Fren Seti: Sihmano Disk

Aynakol: Shimano Acera 341

Ruble: Shimano 8'li Alivo

Zincir: KMC Z-51

Arka Hazne: Shimano Acera Rm-65 36H Siyah

Ön Hazne: Shimano Acera Rm-65 36H Siyah