Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

paslanma olması çokda normal değil nerde saklıyorsun bisikleti?

Scudo
araLarında pek fark var gib gözükmüyor bence sen 2si arasından en ucuzunu aL

• Beğen
Tepkiler: janissary
2. eL düşünmüyorum şu anLık iLgin için teşekkürLer 2009 borLayı bekLeyeceğim

eğer nemli bir yerde duruyorsa disklerde paslanma kaçınılmaz bişey.bisikleti serin ve kuru yerde tut. böyle koruyabilirsin.

arkadaslar sanki performans bisiklette var ama fiyat 500 lerde stok kısmında 9 yazıyo ınandrıcı gelmedi oparetöre msj biraktim cvp bekliyorum.

@malmut

Ben konuştum maalesef yokmuş orda da. Arama motorları bulsun diye stoğu yüksek tutuyorlarmış.

Arkadaşlar sıfır borla bulmak çok zor şu an.Şubat ayı gibi vitrinlerde 2009 model sedonaları,kronları göreceğimiz söylenmekte.Ben de yeni sezonu bekleyenlerdenim.
İyi pedallar

satıcım elinde borla kalmadığını ama istersem 751 kadroya borla malzemeleri koyup benim için yeni bir bisklet oluşturabileceğini söyledi olrmu acab tereddütlüyüm.

satıcım elinde borla kalmadığını ama istersem 751 kadroya borla malzemeleri koyup benim için yeni bir bisklet oluşturabileceğini söyledi olrmu acab tereddütlüyüm.

satıcım elinde borla kalmadığını ama istersem 751 kadroya borla malzemeleri koyup benim için yeni bir bisiklet oluşturabileceğini söyledi olurmu acaba tereddütlüyüm.

@bamsi

Bisiklet de parçalardan oluştuğu için ,Doğru parçaları kullanarak bisiklet toplanabilir, Neden olmasın !

@bamsi

Olur hemde Borla'dan daha iyi olur.
Fiyatta bir değişiklik olmayacaksa süper sizin için olur.Çok küçük bir fark talep ederlerse 751 kadroyu tercih edin, tereddütünüz olmasın yalnız kadro bedenine dikkat edin boyunuza uygun olsun

• Beğen
Tepkiler: tugche
bencede sedona borla servis imkanı var (izmir için)ayrıca üzerindeki komponentte değişiklikler yapılarak çok daha seri bir bisiklete sahip olabilirsin

Geri