sanırım ayaklığı siz taktırdınız?711 V'de gidon uçları farklı gibi geldi.711 Disk desenli ve sert plastik.711 V ise yumuşak sünger doğrumu bu farklılık vede ayaklık varmı 711lerde?
bi soru 711 kullanicilara....
on Yaylı amortisöru kilitledinizde tik tik diye bir ses geliyor mu ? yani kilitleniyo amma sanki 2mm bosluk var Yaylı amortisörunde ? normal mi ?
arkadaşlar az evvel aldım bisikletimi. sadece 1 tur atabildim ve bana çok rahat geldi. tabii bir önce kullandığım bisikletin bununla yakından uzaktan alakası yoktu oldukça ağır bir bisikletti. bu ise bana kuş gibi geldi üçkuyular konak yapmak için sabırsızlanıyorum)
dostum ayaklık yoktu. internet sitesinde de görebilirsin. ben taktım ancak dandik bi tane para çıkmadı
disk bilmiyorum vallaha benimkisinde süngerlik bir taraf yok. sert plastik
kılıtlı amörtisörlerın hepsınde bu ses gelıo kardeşim yanı normal bır ses ben zatan fazla kıtlemıyorum kaldırım fılan cıkarken cok sert vuruo kırılcak sanıyorum maşam onun için kıtlemıyorum nadır olarak kıtlıyorum bırde hareket'ı seven bırı olduğum içinn
hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan dıkkat ette cakılma yere ön frenı kısıpta)) hareket cok sakıncalı benden söylemesi neyse bu kadar gevezelık yeter hayırlı olsun bol pedallarr
ya ama zaten borlayı zor alıyorum vede daha başlangıç yani ben bi işe çok büyük hevesle başlayıp 2 gün sonra unutanlardanım bisiklet'de büyük ihtimal benim için böyle olcak onun için bari iyi ama ucuz olsun diyorum..
arkadaşlar hayırlısıyla bu çarşamba sedona borlayı metin abimizden alıyorum (bakırköy) ama üstüne tavsiyeleriniz war mı ne bilyim mesala sele değişimi, pedal değişimi vs vs.
Örneğin Sedona 711'in üzerinde bulunan Sountour XCM MLO maşayı ileride FOX gibi bir markayla değiştirsem bisiklete uyum sağlar mı? Ölçülerinin farklı olduğunu duymuştum.