Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Bende borla diye çıkmıştım yola 711v ile döndüm. Ağır insanlarda kilitsiz maşa büyük dert zıplaya zıplaya gidiosun yoksa kanguru gibi. Ben 124 kiloyum 1.91 boyum var 48 numara ayaklarım var ve tek derdim pedallar ufak geliyor :) ng650'den uzak dur derim. Ben whisliste, kron ve sedona arasında kararsız kalmıştım. Hepsine binince kesinlikle sedona dedim :)

Scudo
Başlıktan anlaşılacağı gibi 2011 borla lardan almaya karar verdim, nakit oalrak alacağım ve yanında kask ve eldiven de alacağım. Ankarada nereden bunları en uygun fiyata alabilirim?

diğer arkadaşların da dediği gibi başlangıç için iyi bir seçim fakat ilerleyen zamanlarda bisikletten gelen seslere tahammül edebilirsen ben aylarca bisikletten gelen çıt çıt sesleri yok etmeye uğraştım kendi üzerindeki jntların göbekleri bilyalı ilerleyen zamanlarda bilya kırabiliyor rulmanlı göbekle değiştirmek şart ayrıca orta göbeğinde ömrü kısa pedal bilyaları çabuk dağılıyor ama fiyat/performans durumunu göz önünde bulundurursak güzel bir başlangıç ben 3 yıldır kullanıyorum borlayı

merhaba araniza yeni katildim.Zaman darligi yuzunden butcemi zorlamadim borlada karar kildim.600tl fiyata bursa aydinlar bisikletten aldim. ilk ilk izlenim olarak eski bisikletime gore cok farkli geldi cunku bisiklet gidiyor :) cok seri ilk gunden daga tepeye vurdum bisikleti.tek sikintim amortisor oldu.geri bildirimi etkisiz gibi geldi cok sert bir amortisor.vites sistemide tatmin etmedi ilk olarak amortisor ve ileride vites sistemini degistirmeyi dusunuyorum.borla kullananlar siz neler onerirsiniz?

resimleri daha sonra ekliyecegim

valla ben mart ayinda aldım hiç bir sorun yok beni çok çok mutlu ediyor hatta biraz param olsa disk fren takmayi düşünüyorum yani parçaları üst seviye tabiki çok iyi olur ama bence çok güzel bende mavi var hiç bir sorun yok

Aldığınız siteyi araştırdım fiyatlar gerçekten uygun acaba siz nakit ile mi almıştınız ?

bende de 2008 borla var başlangıç için çok iyi bir model seçmişsiniz 2011 üzerindeki amörtisörü bilmiyorum ama bendeki oldukça ağır ve boşluk yaptı boşlukta malum çok sıkıntı yapıyor ilerleyen zamanlarda epicon maşa almayı düşünüyorum hem bisikleti hafifletmiş olacağım sende bence işe amörtisör ile başla forumda 200-250 tl civarı tertemiz epicon maşalar bulabilirsin
İyi forumlar dilerim

@halil fatih akbaş

Aklınızda olsun bisikletın maşası boşluk yaparsa ve garantisi bitmemiş ise aslı bisikleti arayın bıraz sert konusun olumsuz sozlerıne karsı bıraz sınırlı sekılde cevap vermeye başlayın maşayı servıse gonderın :in: Denenmıştır :) sonuç yenı maşa geldi

@Musa Sağol
Burada öyle bir fırsat bulsam kaçırmazdım ayrıca amortisör konusunda zamanla alışır , ayrıca yağ seviyesi de önemli

Burada öyle bir fırsat bulsam kaçırmazdım ayrıca amortisör konusunda zamanla alışır , ayrıca yağ seviyesi de önemli

ben 1 hafta once 711 v aldim 610 a aydin bisikletten ! borla daha da ucuzdu.nasil is bu.Borlaya disk fren takilamiyor 711v ye takilabilir hem v fren hem de disk frenli olarak satiliyor 711 olan modeli.24 vites olmasida cabasi :) ve on amortisor kilitlenebiliyor.bendeki acera arka aktaricili.

http://c1110.hizliresim.com/q/p/264w.jpg

http://c1110.hizliresim.com/q/p/2667.jpg

http://c1110.hizliresim.com/q/p/26bv.jpg

Bisikletiniz hayırlı olsun gercekten kadrosunu cok begendim. Renk ve sekli görsel olarak cok güzel duruyor.

Maşanıza yağ uygulayabilirsiniz. Teflon tabir edilen yapısan yaglar var zindcir içinde kulnılıyor ucunda uzun hortumla istedigniz yere uyguluyorsunuz.

Aydın bisikletten onuda temin edeiblrisniz. Hem zincir hem amrotsor de kulanaiblirisniz.

Sıfır amortsorun içinde yag zatne vardır fakat o acık metalik kısmın tam içine giren yere yag sıkarak amortsoru gerdirin bastırın bi kac kere. Bi süre kulalndıktan sonrada farkı görürsünüz.

Birazda yumsaklık ayarı ile oynamanızı tavsiye ederim deneme yanılma ile daha yumsak hale getirebilrsiniz.

@barış saygın

pesinde indirim yapiyorlar ben taksitli aldigim icin bu fiyata geldi.711 kirmizi rengi hosuma gitmedigi icin borla gri aldim. amortisorler acildi bu arada sinirden baya inis yaptim tasli yollara surdum bisikleti:) suan memnunum herhangi bir sorun yok

@barış saygın

Barış Bey
Nihayetinde 711 Borla'ya göre üstün bir bisiklet fakat benim Borla 2008 model olmasına rağmen disk fren takılabiliyor
Güle güle Eskitin bisikletinizi
İyi forumlar dilerim..

Geri