Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@Caner Can Pehlivan

Abi hava durumuna baktım da şansına önümüzdeki beş gün boyunca yağmurlu görünüyor. :)

Kargoda sıkıntı olmamış sanırım. Kadrosu ezilenler olmuş, şikayet edenler vardı forumda. İyi paketlemişler demek ki.

Bu arada benim boyum 1.83 ama ben bile 20'' düşünmüştüm. Sanırım 18'' bana daha uygun olacak. Deneyimlerini merakla bekliyorum abi. :)

Scudo
benimde bir arkadaşıma borla almayı düşünüyoruz, şuan en ucuz performans bisiklette bulabildim.2011 540TL 6 taksit yapıyorlar ücretsiz kargo. daha uygununa denk gelen olursa paylaşın lütfen.

535 TL peşin fiyata Borla 2011 Gümüş satın aldım. Erdoğanlar Bisiklet. Henüz deneme imkanım olmadı. Hafta sonunu bekliyorum. Görüntü olarak harika.

Hayırlı olsun, Borlanız, iyi günlerde bol pedallara...
:)

Borla yeni başayanlar için gayet iyi bir seçenek. Forumda yazılanlardan hareketle aldım. Memnunum.

@Doğukan Yıldız

Evet kargo konusunda sıkıntım olmadı çok şükür. Kargocularla da önceden konuştum ben gelmeden kamyondan indirmeyin dedim adam beni bekledi kamyondan direkt ben aldım.

evet sana 18" daha uygun gibi görünüyor 20" büyük gelebilir.

Hava konusunda şanssızım ne zaman niyetlensem hep yağmur yağıyor ya da hava bozuyor kısmet ne zaman bilemiyorum ama ilk turumda fotoğraflayıp burada paylaşmak istiyorum :)

Öncelikle diğer konuda dediğim gibi bacak arası boyunu ölçerek kadro boyunu hesapla, bu bana küçük göründü bir büyüğünü alayım olmaz. kadro boyun 20 olmayada bilir. belki 19dur. yani önce hesap kısmını hallet.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
Merhaba Arkadaşlar,

Nihayet Borlalarımızı aldık :) Seleyi forumdan okuduğum gibi ayarladım.
Seleye göre gidon konumu ne olmalı?
selamlar,

sürüş türünüz, bisikletiniz, nerede ve ne kadar kullandığınız önemli değişkenler bunlardan da biraz bahsederseniz fikir verebiliriz

@felis911

Merhaba,

Bisikletim Sedona Borla , her akşam çıkıp yaklaşık 1 saat bisiklet kullanıyorum, genelde asfaltta.
Yanıt için teşekkürler,

benim önerim sele ile gidonunuzun aynı seviyede ya da gidon seleden biraz yüksek olabilir (el, kol ve boyu rahatlığı için). fazla yüksek olursa omurlardaki baskı artacağından ilerde rahatsızlıklara nden olabilir. seleden çok aşağı olması eller ve kollar için yorucu olacaktır. rüzgarı kesmek hız yapmak gibi kaygılarınız olmadığını var sayarak cevap veriyorum

• Beğen
Tepkiler: Kemal TOYGAR
Geri