Scudo Sports

Sedona bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Kullanmadım ancak Carraro'dan sonra baya fark yaratabilir. Havalı maşa, 30 vites deore sistem, deore frenler...
Gerçekten iyi bir donanım var illa kullanandan yorum almanıza gerek yok bisiklet iyi olduğunu belli ediyor zaten.

Donanımı iyi. Ful deore sistem. Dt Sviss jantlar... Sele borusu farklı. Ayarlaması değişik sanırım. Viva maşayı ben de ilk kez duyuyorum. Belki yeni çıkmış bir modeldir. Havalı olduğuna göre hafif bir maşa olsa gerek. Kilitlenebilmesi ayrı bir avantaj. Lastiklerini değiştirmek zorunda değilsiniz. Çünkü kaliteli.
Kadrosu zaten güzel. Çift dipçiklenmiş ve hydroforming uygulanmış. Bu özelliklerde Trek DS 3500 tl civarı.
Tur için bagaj bağlama yeri de mevcut. Ben tavsiye ederim. Fiyatına göre iyi bir bisiklet.:in:
Ağırlığı tahminime göre en fazla 13 kg'dir.

• Beğen
Tepkiler: Nando
@Cebrail Tunc

Full karbon Sram Rival sistemli yol bisikletinin ağırlını da yazmıyorlar o da mı ağır?

Ben gecen yilki 341 serisini aldim. Muthis bir sehir bisikleti. 350 daha kaliteli gozukuyor emin ol pisman olmazsin ama fiyati gecen yila gore cok pahali. 341 gecen senenin en ust sehir segmenti... Kisaca kalite kullanim ve rahatlik olarak cok memnunum. Ama fiyat pahali biraz..

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nakit 2250 ye bırakırım diyorlar..

Sahibinden.com da bir kactane 331 , 341, gecen senenin urunleri satmadilarsa istersen bir arastir. Ama illa 350 ye taktiysan onu al. Para senin karar senin. Ben olsam o parayi vermezdim tabi kendi kararim bu. ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kadonun şekli hoş değil bence daha keskin hatlar olsa daha iyi olurdu

Merhaba değerli forum üyeleri sedona 345 bisikletim var kendi gidonunu söküp yerine Bullhorn gidon takmayı istiyorum sizce olurmu sadece gidonla halledebilirmiyim yoksa gidon boğazıda almam gerekebilirmi.

Büyük İhtimal Olucak %90 Denemekte Yarar Var Resimlere Baktım Kalın Olabilir

Bullhorn gidonlar uzun değil yalnız. Sizin Sedona'nın muhtemelen 62 cm civarı gidonu vardır. Bu durum sizi memnun etmeyebilir.
Bide amortisörlü bisiklete bullhorn yakışır mı yakışmaz mı? Size kalmış artık.

Arkadaşlar merhaba herkese. Ben 720 modelini almak için sirkecideki bayisine gittim elinde 720 olmadığını 721 olduğunu söyledi. Geçen senenin bisikleti olduğundan ve özellikleri farklı olduğundan istemedim. İstanbulda 720 bulabileceğim bir yer var mı? Veya ben internetten alsam bi bayiye gittiğimde onlardan almadığım için bi ayrım olurmu? Bisikletten soğutsunlar istemiyorum.

Geri