Scudo Sports

Sedona bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Ben bu hafta içinde alıcam :D fotoğraflarını atabilirim yapabilirsem :D

Bisiklet bugün geldi. Tek kelimeyle müthiş . yolda ağırlıksızmış gibisiniz sanki bisiklet kayıo. daha dağda süremedim ama çok memnunum . frenle durdum sonra neden bilmem ama fren diskine dokundum elimi çok kötü yaktım. tavsiye ederim tasarımı da göze hitap ediyo.

@ARAS K.

Bisikletiniz hayırlı olsun. :) 1-2 Ay sonra bisikletin akmadığını, ince lastiğe ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz.
Sürtünme enerjisi, ısı enerjisine dönüştüğünden dolayı disklerin ısınması çok normal bir durum sakın bir daha elinizi değdirmeyin oraya. :D

fotoğraf atıcam ama nasıl bilmiyorum anlatır mısınız

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

GERÇEKTEN HARİKA BİR BİSİKLET

Merhaba ,
Bisiklet konusunda henüz yeniyim.
2.El Sedona 701 hakkında ne düşünürsünüz ?
Fiyatı 400,00 TL

Bunun dışında bi de KAWASAKİ onion modelleri var. Fiyat 350 Tl civarında.
Bunun hakkında da fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler

diğer markaların kadroları tek satılıyor sedonanın var mı acaba . eğer varsa black code sağlam ve hoş görünüyor . çok tutar bence . 771 almayı düşünüyorum sonra kadroyu değişicem .

Malesef sadece kadro satılmıyor. Sedona bayisi Aslı bisiklet Sirkeci'de. Gidip konuşabilirsiniz. Ama sadece kadro satmadıklarından eminim ama belki donanım değişikliğinde yardımcı olabilirler.

Tek kadro satılmıyor.Ne yazık ki..Bende kadro alıp toplayacaktım ama onun yerine bisikletini aldım

henüz satın almadıysanız: KAWASAKİ onion hakkında bir bilgim yok ancak sedona 701 iyi bir bisiklettir. (eğer temiz kullanılmışsa) masraf çıkarmayacaksa 400 tl 2013 model için fena bir fiyat değil bence. tabi bisikleti iyice incelemek lazım, görmeden incelemeden ancak genel manada yorum yapabilirim.

Merhaba arkadaşlar, merak ettiğim konu bisiklet zinciri ne zaman değiştirilmeli ? Sedona 701 v model bisikletin yaban marka zinciri var. Bisikletle yaklaşık 1300 km yol yaptım. görünürde zincirde herhangi bir sorun yok. Değiştirmediğim taktirde herhangi bir sıkıntım olur mu olmaz mı bilmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Normal bisiklet zincirinin ömrü 2000km ile 15000km arasındadır. Bu kullanıcıya, kullanılan iklime ve en önemlisi zincir bakımına göre değişir. Zincir halkalarının uzunlugu Ingiliz sistemine göre olup her yarim halka 1/2 inch ve 1 tam halka bastan sona 1 inch’dir(2.54cm). Yeni zincir olculdugunde 12. tam halka resimdeki gibi 12 inch (30.48cm) çizgisine gelir. Normal olarak eğer zincir 1% uzamışsa değişmesi gerekir. Çok eskiyen zincir bu noktadan sonra ruble(kaset) dişlilerini de eskitmeye baslar. Eskimiş zincirin aynakol dişlilerine zararı rubleye kadar olan zarar oranı ile aynı değildir. Normal olarak yol bisikleti aynakol dişlileri(chain rings) 40000km’ye kadar dayanıklıdır. Fakat %1 uzamış zincir rubleyi eskitmeye başlar. Dağ bisikletinde bu rakam kullanılan parkura göre değişir. Mesela taştan, yere düşmüş ağaçlardan zarar görmüş ön dişlilerin ömrü azalmıştır.

devamı (link)

• Beğen
Tepkiler: mustafa burak
yardımın için teşekkür ederim Abdullah Bey. çok yardımcı oldun

Bende bisikletimi yeni aldım. SEDona 701 2013 model. temiz kullanmış ilk sahibi. yalovadan bir arkadaş. istanbuldan gittim aldım. İki haftadır bende çok memnunum. Mustafa abininde dediği gibi bakmadan yorum yapmak güç. Ama sedonadan şaşma derim ben.

• Beğen
Tepkiler: mustafa burak
Arkadaşlar merhaba ;

İki adet SEDONA bisikletimiz var ve bakım yatırmamız lazım

Birisi 2013 701
diğeri 2009 741

bunların bakımlarını nerede yaptırabiliriz.

741 durumu biraz kötü yani orta ayna ve arka attırıcıda sıkıntılar var zinciri artık katran bağlamış durumda.

DESTEKLERİNİZİ RİCA EDİYORUM.

Hepinize TEŞEKKÜRLER şimdiden.

Merhaba
Sedona 350 alan arkadaşlar varmı.Fiyat performans kalite vs bilgi verebilirlermi acaba.GErçekten hasta oldum bu bisiklete almayı düşünüyürum
.Carraro sportive 225 var bende daha 1 aylık.Bu bisiklet için satmayı düşünüyorum.

http://www.sedonabisiklet.com/assets/img/content/bisikletdetay/350/verybig.jpg

Geri