Anıl bey bence birazdaha paranızı biriktirebilir iseniz 2012 modelleri yolda 2012 modellerinden güzel bir bisiklet alabilirsiniz.Ama türkiyeye gelmeleri 3 4 ayı bulur sanıyorum. Eğer ki alıcaksanızda 751 Parasını hakeden bir bisiklet sitede yazdığı fiyatın altındada alabilirsiniz pazarlıkla.
Ama ben olsam kadroma önem verip Diğer parçalarınıda param olunca değiştiririm der idim ve bu Canondale Trial Sl 5 2011 Bisikletini alırdım.
https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/3894_1330_l.jpg
Sedona 751 ile tek farkı Hidrolik frenlerinin olmayışı ve Canondalenın kadro kalitesi.
Fiyat yükseldikce sürüş kalitesi artar 200-250 tl ye bi bisiklet daha doğrusu bir demir yığını alırsan kaliteyi zevki sen düşün bide bi bisikletin nerdeyse kendi kendini sürmesini düşün fark büyük
Merhaba Arkadaşlar. Aylar süren arayışlardan sonra sanırım alacağım bisiklete karar verdim Sedona 711v. Sedona'nın sitesinde 2011 modelinde maşanın suntour xcm mlo olan modeli görünüyordu. Bugün Sirkeci'de Aslı Bisikletten aldığım katalogu evde incelerken Maşanın RST Gila ML olduğunu gördüm.
Bu maşa suntour xcm mlo'ya göre daha mı iyidir yoksa alt seviye midir ben bulamadım kaynak.
Bu maşa hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler
bence değer çünkü 1800 az değil fakat bisikletin parçalarını tek tek alırsak 2500 e felan denk geliyor artı 29 inch daha iyi çekiş gücü sağlar gidondan kilitli çok kaliteli bir parça omega rl, dişli sram x5 pek tanınmamış olsada shimano ile aynı sadece görüntüsü daha güzel sramın, race face gidonu ve boğazı var bildiğim kadarıyla üçgen yada altıgendi tam hatırlamıyorum ben bu sene ondan alcağım en yakın sedonadan diğer sezona alıcağım , 30speed, gidondan kilitli,şekli var, fabrika çıkışı olmayan gidon, tughra 4x özel çift kat jant, daha saymama gerek yok bu diğer firmlara taş çıkarır nedenmi çünkü buna benzeyen başka bisiklet yok
(link) arkadaşlar ben resmen bu bisiklete aşık oldum..önümüzdeki iki ay içinde yeni bir yol bisikleti almayı düşünüyorum.ancak salcano xrs030 ve bu bisiklet arasında kaldım..ama gönlüm bundan yana..ne dersiniz ? kullanan arkadaşlar varsa yorum yapabilirmi ? TEŞEKKÜRLER:in:
Ben geçen sene 2011 modelini ikinci el olarak aldım. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Hafifliği tatmin edici, sağlam, uzun yıllar kullanılabilecek bir bisiklet.
Bende 2010 model kırmızı 611 vardı. İstanbul'dan aslı bisikletten kadro maşa olarak satın aldım ve geri kalan parçalarını kendim topladım. Bisikletimin kadro kulağını kırdım yeni kadro kulağı istediğimde çok uğraştırdılar alalı 1 yıl olmasına rağmen yedek parça desteği vermediklerini söylediler. En sonunda bir tane bulup yolladılar ama ben ikinci kez kadro kulağını eğdiyimde kadro kulağının olmadığını yeni modele geçildiğini eski modelin kadro kulağının üretilmediğini söylediler. Bunu söyleyen sedona'nın izmir bölge bayisiydi. Bende sinirlendim ve kadromu sattım. Birdaha sedona alcağımı zannetmiyorum. Sonuç olarak demek istediğim aldığınız bisikletlerin yedek parça desteği yeni model çıkana kadar arkadaşlar bilginiz olsun.
@ogunseyrek
diğer markaları ele alcak olursak salcanonun durumu bu konuda daha içler acısı..ancak üstünde sedona 611 le aynı donanım olan kadro ve maşası aynı olan bi GİANT ve scott markaların arasında 1000 tl ye yakın bi fark vardı açıkcası böle absürd bi durumla karşılaşınca bahsettiğiniz konu aklıma bile gelmedi..bakalım ilerleyen zaman ne göstercek inşallah bu konuda bi sıkıntı çıkmaz