Sedona diye anılan distribütör firma hatalıdır diyenler bayi hatalıdır diyenleri ikna edemeyecekler; tersi de mümkün görünmüyor.
Bunun nedeni problemin yanlış yerde aranıyor olması.
Problem, tüketici hakkını koruyan kuralların düzgün çalışmıyor olması. Bu kuralların çalıştırılmıyor olmasının bilinçli bir tercih olduğunu düşünüyorum. AB uyum kuralları gereği kurumsal olarak adı var ama pratikte yok. Esnafa şirinlik gerek!
Tek şansımız, distribütör ya da üretici firmanın "müşteri memnuniyeti" anlayışı. Daha önce bu forumda bir arkadaşımız bir cyclospor bisiklet öyküsü anlatmıştı. Başından geçenler tefrikaya dönmüştü ve arkadaşımız son mesajında, çaresizlik içinde kadrodan marka ismini kazıyıp, kadroyu boyayıp sil baştan bisiklet kuracağım diye noktalamıştı.
Başlığı açan arkadaşım bir "market bisikleti" yerine paraya kıyıp bir "marka" bisiklet alıyorsa bu sadece malzemeye verilen para değildir.
-Distribütör firma bayi seçiminde ve bayi eğitiminde hatalıdır.
-Bayi, verdiği hizmette kusurludur,
-Sanayi bakanlığı tüketiciyi koruyacak kurulları yokuşa sürerek kötü niyetlidir.
Ne yapsın adam?Montaj hatası nedeniyle fren arızası yaşamış. Yani, ÖLÜMCÜL bir kaza geçirebilirdi!
Gene nazik davranmış.
Ben olsam bir daha "sedona medona alanı ...." diye başlık atardım!