Çok üzgün bir şekilde bu konuyu açıyorum. Cumartesi Sedona Bisiklet resmi sitesinde bayisi olarak geçen satıcıya gittim . Herşey çok güzel verdim parayı aldım bisikleti (SEDONA 325) . İlk gün ikinci gün derken üçüncü gün yolda demir parça düşmüş gibi ses geldi ve ön tekerlekten ve giderken ses çıkarmaya başladı frene bastığında zaten çok kötü ses geliyordu . İlk önce gittim aldığım yere uğraştılar yapamadılar , kayseri yetkili servisine gönderdirdiler , gösterdik adama . Bir çıkardı tekerliği baktı fren balatasına parçalanmıştı resmen , sonra bisiklet parçalarını eliyle çıkardı ve baksana nasıl kolay çıkarılıyor ve oynak çok kötü montajlanmış dedi. Aradık aldığımız yeri yeni bir ön teker vericeklermiş balatası ile beraber dediler , ama bisikletin parçalarını çıkarırken kontrol ederken montajın berbatlığı vasatlığı o kadar belliydiki resmen gram bisikletten anlamıyanlara SEDONA bisikletlerini vermiş :alkis: . Kim bilir ertesi gün başka birşeyi bozulcak montaj berbatlığından . Kısaca Sedona veya herhangi bir bisiklet almayı düşünenlere tavsiyem alacağınız yerin gerçekten montaj işlerini bilen birisi olmasına dikkat edin en azından montajlanmamış alıp gidin servisinde montajlayın benim gibi ortada kalırsınız sonra . Geçen sene 300 tl ye aldığımız bisiklet şu aldığım 1300 tl'lik bisiklet kadar sorun çıkarmadı . Hayatımda en pişman olduğum anlardan biri . Birde sedonanın orjinal çamurluğu diye 70 liraya çamurluk sattılar ne montaj edebildiler nede sedonanın öyle bir çamurluğu var . Verilen her kuruş para onlara haram olsun benimde adam gibi araştırmadan gidip aldığım beynime tüküreyim diyecek fazla birşey yok herşey ortada.