Scudo Sports

sedona 761 mi corratec motion mı?

polo34

Daimi Üye
Tepki
149
Bisiklet
Sedona
sedona 761 mi corratec motion mı?

boy 1,70 kilo 80 kg...

Scudo
ikisi de full deore heralde, hangisi daha hafif? neden sedona biraz daha pahalı?

ben yokuşta zorlanmak istemiyorum, daha ucuz modellerden neler önerirsiniz? bu iki modeli nasıl bilirsiniz? daha ucuzlarla aralarında dağlar kadar fark var mı? değer mi fazla para vermeye?

• Beğen
Tepkiler: fezapilotu
ayrıca trek 4500'le kıyaslarsanız sonuç ne olur? trek in aksamı daha mı kalitesiz? deore değil heralde ama markası iyi galiba, ne diyorsunuz? yokuşta rahat çıkması çok önemli :)

bende haftalar önce bu ikilemi yaşamıştım ve bu konuda 3-4 sayfa geriye bakabilirsin....
Ve 2 gün önce Ankaradan Erdoğanlar bisikletten Sedona 761 aldım(bisikletlerimizin fotoları bölümüne bakabilirsin) ama normal sedonadan farklı kompetanları var üstünde. gayet güzel bir bisiklet öneririm... istersen ilerde corratec kadro alabilirsin :D

normal sedonanın komponentlerinin hangilerini iyileştirdiniz ve neden desem?

corratec kadro daha mı dayanıklı ya da hafif ?

salcano ng101 de full deore galiba, bir artısı mekanik disk fren, iyice kafam karışmaya başladı, biri el atsa :)

Hatırladığım kadarıyla Sedona 11, Corratec 12 kg civarıydı.

Sedonanın 11 kg olduğu nerde yazıyor. Ben de merak ediyorum doğrusu. Motion 12.9 kg.

sedonayı aldım, arkası xt, ön lx ayarında özel seriymiş, internette sadece deore diyordu, kadro 1.5 kg, 900 ytl fiyata bu özellikler alınmaz mı:) kaptım valla :)

bugün teslim aldım, kaçkardaki arkadaş 12.6 kg ölçtüğünü söyledi, 11.28 kg çok iddialı rakamdı, neye göre nasıl ölçülmüş bilmiyorum ... beşiktaş barbaros bulvarından çok rahat yukarı çıktım, okuyan arkadaşlara umarım daha iyileri kısmet olur ...

düzenleme yok galiba, bilgilendirme amacıyla son yorumumu yazayım, corratec motion'un lastikleri ve jantı daha kaliteli:) michelin lastik var, tanesi 38 euro'imiş, bendeki little albert 12usd :) buna karşın corratec'in orta göbek deore değil, rpm :) sedona 761 de arka xt ön lx ayarında özel seri ..

• Beğen
Tepkiler: fezapilotu
hayırlı olsun bende 2008 761 kullanıyorum.kadrosu çok mükemmel.resimleri bekliyoruz:D

@polo34

SEDONA...bence...nedenine gelince kısaca fiyat-performans-ağırlık...

Geri