Scudo Sports

Sedona 721 HD

Bence güzel bir bisiklet. İyi günlerde kullan.

Bu arada özür dileyerek bu renk takıntınızı anlamadığımı da ifade etmek istiyorum.:) Sadece bu bisiklet için değil -kaldı ki güzel bir karışım var burada- bütün hepsi için. Bir rengin tek tonuyla bile idare edemeyen ben mi açım acaba renk çeşitliliğine.. Bırakın gökkuşağı gibi olsun sokaklar...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Bilir
Scudo
@yigitkirca

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

İyi ifade edememişim kendimi sanırım. Ren takıntım yok derken fark etmezdi benim için 721 hd nin modellerini ve renklerini biliyordum ve bana hepsi güzel,hoş geliyordu. Bu yüzden böyle söyledim.

@yasinduran

Memnunum hocam güzel alet bir tane de kilometre saati aldım bakalım ileride ne olacak beni 5-6 sene idare etsin yeter zaten.

Bisiklet gerçekten taş gibi duruyor güle güle kullanın...resimler mükemmel hocam elinize sağlık kazasız belasız sürüşler....bol pedallar :)

• Beğen
hayırlı olsun hocam. benim bisiklet de seninkinin tıpkısının aynısı dersin ki ikiz yaratılmışlar :)

• Beğen
@Ozan BİLİR

valla kardeş ben aldıktan 3 gün sonra aldım kilometre saati insanın şevkini artırıyor bazı akşamlar 60 km kadar çıkıom ama günlük en az 30 yapıom tavsiye ederim :D

60kh/h gayt hoş bir hız :) 52.5 i geçemedim henüz. Rüzgâr'ı hiç arkama alamadım. gerçi daha benim at 20 km 'lik :) ilerleyen km 'lerde 721 hd de 60 'n üzerine çıkmak farz oldu. :)

@Koray06

kardeşim o hızım değil günlük gezdiğim kilometre onun :D ama en yüksek 70 i gördüm harika bir duygu :D

@yasinduran

Hocam sende bayağı geziyorsun ben toplamda 60 ı bulmamıştır daha.

@Koray06

:)

@Çağatay Çağlar

@Buğra Kaan

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

rengini pek beğenmedim ben :) renkler ve zevkler tartışılmaz tabii.kazasız belasız güle güle kullanın.

• Beğen
@Ersel.U

Olabilir tabii ki. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sevmediğim renklerden olmadığı sürece bir problem yok :)

@yasinduran

Çanakkaleyi bilen bilir yaz kış genelde rüzgarı eksik olmaz. Bir arkadaşımın ısrarı üzerine bizde bir ufaktan denize gidelim dedik ama güzelyalıya gençlik kampına bisikletlerle gittik ama dönerken rüzgar tam karşıdan vuruyor birde öldürmedi süründürdü resmen birde amele yanığı oldum fena yanıyor şu an bakalım sonuç ne olacak. Toplamda 40 km en büyüğü bu oldu. Birde hangi km saatini kullanıyorsun ben bc 509 aldım ama pek memnun değilim nedense.

@Ozan BİLİR

509'un tek eksiği ortalama hız bilgisini göstermez. Alan arkadaşlar hep bu yüzden sonradan pişman oluyorlar.

• Beğen
@yasinduran

Fiyatına göre özellikleri iyi gibi duruyor. İyi günlerde kullanın. :)

@Tamer KAMIŞLI

Hocam aslında o benim için çok önemli değilde acaba bekleyip bir üst modelini mi alsaydım diyorum. Ama olsun artık aldık.

@Doğukan KARBAL

Teşekkür ederim hocam size de güzel günler dilerim.

Hayırlı olsun kardeşim. Bende 2 ay önce aldım beyaz kırmızısından. Çok memnunum . Güle güle kullan.

Geri