geçmiş olsun, parayı tahsil etmeden bisikleti göndermeniz büyük cesaret , acil olarak şikayette bulununuz, büyük ihtimalle otogardaki kamera kayıtlarına ulaşmanız işinizi kolaylaştırabilir
Öncelikle geçmiş olsun. Yalnız çalınma durumu doğru tarif etmiyor. Dolandırılma daha doğru bir tarif olurdu. Güven duygusuna sonuna kadar zarar veren bir durum.
Umarım ya bisiklete ya da parasına bir an önce kavuşursunuz.
Büyük ihtimal yine bir letgo vakası... Geçmiş olsun, ödeme almadan veya teslimat garantisi sağlayan bir sistem olmadan bisikleti göndermeniz hata olmuş ne yazık ki. En son benim sattığım ürün için karşı taraf ben kargo yapmadan para yatırdı bana. Sana para gelince kargo yaparsın uygun olunca dedi birde Onda bile bir kandırılıyorum galiba dedim kendi kendime.
get tarzı satışlar yada elden satışlar en garantisi. çok geçmiş olsun umarım hakkınızı alabilirsiniz. insanlarda ar, namus, şeref, onur gibi şeyler tamamen bitmiş. yazık....
Geçmiş olsun.Ama bir şeyi belirtmek isterim şasi numarasını paylaşmasaniz daha iyi olur açık mecrada.O sizde kalsın. Umarım çözülür tekrar geçmiş olsun.
Sn @kicker0713 öncelikle geçmiş olsun. Bisikletimi yaklaşık olarak bir ay önce sahibinden.com üzerinden Balıkesir'de ikamet eden bir vatandaşımıza sattım. Ücreti hesabıma yatırdıktan sonra emanet olan bisikleti hemen sağlam bir şekilde paketleyip kargoya teslim ettim. Kargo sürecinde bisiklette bir ezilme, kırılma söz konusu olursa sorunun tespiti için tüm bu süreci de görüntülü kayıt altına aldım, an an sahibine gönderdim.
Sizin bisikletiniz çalınmamış. Siz dolandırılmışsınız, yahut bisikleti alan kişinin başına kötü bir hal gelmiş ve sizinle şu an iletişim kuramıyor. Her ne olursa olsun; siz konuyu Savcılık makamına aktarın. Elinizdeki bilgi ve belgeleri Savcılık makamına sunun, hakkınızı arayın. Umarım hakkınıza kavuşursunuz.
Geçmiş olsun. Ülkemizde dolandırıcılık yasaldır. Hiçbir polis sizi dolandıranı yakalamayacaktır. Savcılığa başvurduğunuzda dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Umarım haksız çıkarım ve adalet sistemimiz tıkır tıkır işler.
Öncelikle geçmiş olsun. Bisikleti alan kişiyi kesinlikle savunmuyorum, ancak dolandırıcılık yapan kişi, kendisine ait fotoğrafları sosyal medya üzerinden bu kadar rahat paylaşır mı diye de düşünüyorum. Yani gerçekten böyle bir şey varsa, iyi cesaret.
Yerinizde olsam, Facebook üzerindeki arkadaşlarına özel mesaj atıp durumu izah eder, kendisine bir şekilde ulaşılmasını sağlardım.
Merhaba facesne baktim sansima bi arkadasi tanidik cikti ona ozelden mesaj yazdim durumu anlattim. Doner bana kisa bi surede bende bilgi veririm sana dostum. Ama adam teslim aldi mi bakalim bide o var. Otobus firmasiyla bi gorusun bence
Guncel : Ortak arkadasinin demesine gore konustuk hallettik demis . Durum nedir acaba ? Teyit edermisin