Scudo Sports

sedona 720

kicker0713

Üye
Tepki
44
İsim
hakan
Bisiklet
Mosso
.

Dosyalar

• IMG_1373.PNG
    IMG_1373.PNG
    138,7 KB · Okunma: 152
  • IMG_1371.PNG
    IMG_1371.PNG
    108,8 KB · Okunma: 141
  • IMG_1372.PNG
    IMG_1372.PNG
    189,1 KB · Okunma: 135
Scudo
geçmiş olsun, parayı tahsil etmeden bisikleti göndermeniz büyük cesaret , acil olarak şikayette bulununuz, büyük ihtimalle otogardaki kamera kayıtlarına ulaşmanız işinizi kolaylaştırabilir

teşekkür ederim, bisikletçi insanda bişey olmaz demiştim ama bu da tecrübe oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
Büyük yalnış yapmışsınız. Ben Satınalma müdürüyüm. Henüz bu şekilde mal alamadım.. İnşaAllah alırsınız bisikletinizi geriye...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Yalnız çalınma durumu doğru tarif etmiyor. Dolandırılma daha doğru bir tarif olurdu. Güven duygusuna sonuna kadar zarar veren bir durum.

Umarım ya bisiklete ya da parasına bir an önce kavuşursunuz.

Büyük ihtimal yine bir letgo vakası... Geçmiş olsun, ödeme almadan veya teslimat garantisi sağlayan bir sistem olmadan bisikleti göndermeniz hata olmuş ne yazık ki. En son benim sattığım ürün için karşı taraf ben kargo yapmadan para yatırdı bana. Sana para gelince kargo yaparsın uygun olunca dedi birde :) Onda bile bir kandırılıyorum galiba dedim kendi kendime.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
get tarzı satışlar yada elden satışlar en garantisi. çok geçmiş olsun umarım hakkınızı alabilirsiniz. insanlarda ar, namus, şeref, onur gibi şeyler tamamen bitmiş. yazık....

Geçmiş olsun.Ama bir şeyi belirtmek isterim şasi numarasını paylaşmasaniz daha iyi olur açık mecrada.O sizde kalsın. Umarım çözülür tekrar geçmiş olsun.

Sn @kicker0713 öncelikle geçmiş olsun. Bisikletimi yaklaşık olarak bir ay önce sahibinden.com üzerinden Balıkesir'de ikamet eden bir vatandaşımıza sattım. Ücreti hesabıma yatırdıktan sonra emanet olan bisikleti hemen sağlam bir şekilde paketleyip kargoya teslim ettim. Kargo sürecinde bisiklette bir ezilme, kırılma söz konusu olursa sorunun tespiti için tüm bu süreci de görüntülü kayıt altına aldım, an an sahibine gönderdim.

Sizin bisikletiniz çalınmamış. Siz dolandırılmışsınız, yahut bisikleti alan kişinin başına kötü bir hal gelmiş ve sizinle şu an iletişim kuramıyor. Her ne olursa olsun; siz konuyu Savcılık makamına aktarın. Elinizdeki bilgi ve belgeleri Savcılık makamına sunun, hakkınızı arayın. Umarım hakkınıza kavuşursunuz.

Esen kalın.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bisikletinize kavuşursunuz :(

(link) dolandırıcının facebook adresidir. Tanıyan bilen var mı acaba?

Geçmiş olsun. Ülkemizde dolandırıcılık yasaldır. Hiçbir polis sizi dolandıranı yakalamayacaktır. Savcılığa başvurduğunuzda dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Umarım haksız çıkarım ve adalet sistemimiz tıkır tıkır işler.

@kicker0713

Öncelikle geçmiş olsun. Bisikleti alan kişiyi kesinlikle savunmuyorum, ancak dolandırıcılık yapan kişi, kendisine ait fotoğrafları sosyal medya üzerinden bu kadar rahat paylaşır mı diye de düşünüyorum. Yani gerçekten böyle bir şey varsa, iyi cesaret.

Yerinizde olsam, Facebook üzerindeki arkadaşlarına özel mesaj atıp durumu izah eder, kendisine bir şekilde ulaşılmasını sağlardım.

Merhaba facesne baktim sansima bi arkadasi tanidik cikti ona ozelden mesaj yazdim durumu anlattim. Doner bana kisa bi surede bende bilgi veririm sana dostum. Ama adam teslim aldi mi bakalim bide o var. Otobus firmasiyla bi gorusun bence

Guncel : Ortak arkadasinin demesine gore konustuk hallettik demis . Durum nedir acaba ? Teyit edermisin

Hocam profili acik facedeki, orda onu taniyanlara mesaj atin direk. En garantisi bu olur sanirim simdilik

Silinebilir diyorsunda olayi bi acikla istersen bilader? Noldu mevzu

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
kusura bakma abi, ulaştım konuştum kendisiyle, göndereceğim geri dedi. şimdilik sorun kalmadı gibi görünüyor. herkese çok teşekkür ederim

Geri