Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Sana da ayrıca teşekkür ederim ozgurluk_tutkunu,
ancak ben kararımı Amoeba Hussar'dan yana kullandım, üzerindeki shimano seti de avivo ile değiştirtip Erdoğanlardan alıyorum bu hafta Allah'ın izniyle...
Ayrıca şu tur konusunu ben bisiklet aldıktan sonra tekrar açalım. Benim evin önünden birisi geçiyor Trek marka bir bisikletle, onu bir türlü yakalayamadım, tam görüyorum ama hızlı gittiği için yakalama fırsatım olmuyor
Bisikletim geldiğinde ilk iş olarak onu yakalayacağım, arkasından araba ile gelmek korkutabilir ve garip kaçabilir

Anladığım kadarı ile o arkadaşta benimle aynı semtte oturuyor, hepberaber toplanıp geziler düzenleyebilirsek çok güzel olur.
Ben üniversiteden de birkaç arkadaş biliyorum sürekli turlara çıkan, okulda görebilirsem (malum dersler bitti) yada yolda bir yerlerde görürsem telefon numaralarını alacağım onlarında.
Kızkalesi Mersin sıcağında çok kasar gibi geliyor beni

Biraz kondisyon kazandıktan sonra ise çok zevkli olacağından eminim... Ben şimdilik ilk 1 aylık süre içerisinde dağ tarafına, Kent Ormanı'ndan yukarıya doğru çıkmayı planlıyorum bisikletle, hem ağaçlar arasında serin bir yolculuk olur, hem de rampalarda çok olduğu için sıkı antreman olur diye düşünüyorum. Üstelik dinlenme aralarında mini piknik tadında güzel sohbetler de kurabiliriz Mersin'i izlerken...