Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Scudo
bence siyah. zaten fotolar son noktayı koyacak:) bazı resimler çamurlu çekilmiş ne de olsa MTB

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

canlı renk her zaman kendini gösterir

http://img651.imageshack.us/img651/7435/56953856.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/7246/61787020.jpg

711 in maviside parlak açık mavi. çok göz alıcı. siyahsa çok sıradan =)

@abdullah gökduru

Bu gerçekten ilgi çekici oldu :). Çok güzel fotoğraflar.Teşekkür ederim.

Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Biraz önce annemi aradım siyah dedi mesela o derece beyin fırtınasındayız :p

Şaka bir yana Mavinin güzelliği güzelde.Bisiklete göz koyan, hele ki İstanbul gibi çalıntı vakaların tavan olduğu bir yerde. Trafikteki insanlar gibi hırsızların da ilgisini çekerse :) (hani ilk defa böyle güzel bir iki tekerli zımbırtım olacak.Ve eşyalarıma da aşırı bağlıyım sonra götürüvermesinler :( :)

mavi daha güzel siyah renk bencede cok sönük mavi cok canlı hemen farkedılırsınız.

Şimdiden kazasız belasız pedallar.
Ben de oyumu maviden yana kullanayım iyicene çorba olsun :)

Düzeltme : mavide disk fren varmış?

Gerçekten çorba oldu :) . Gönlüm yine siyah diyor bakalı ayın 7sinde inşallah sipariş verebilcem.
Fotoğraflar temsili :). iki rengin de D ve V versyonları mevcut.

• Beğen
Tepkiler: erkan tufekci
Ben siyahı tercih ederdim çünkü mavi çok parlak bilmiyorum içim ısınamadı :)

Birde sorun değilse erkan tüfekci abiden bir şey rica edecektim.?

ben de 711 almayı düşünüyorum fakat yeni modellerin çıkmasına 1 ay kaldı. sizce bekleyip 2011 model almak daha mantıklı değil mi?

Bu haberi bilmiyordum işte.Ama Erdoğanlar bisiklette 711v 610 liraya kadar düşmüş. 2011 modellerde fiyat bu olmayacak sanırsam.

En guzeli siyah veya koyu renk uzerine parlak bir renk atilmasi. 2011 X vert Motion mesela cok iyi. Cok mat ya da cok parlak iyi degil bence.

arkdaslar sodona borlamı daha iyi yoksa 711d mi çok kararsızım özellikleri ele alırsak hangisi daha iyidir cvplarınızı bekliyorum

711 D yerine 741 V öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
bende 741v öneririm.. ama ikisi arasında ise kesinlikle 711d

711d yerine tabiki 741v yada 711v çünkü mekanik disk frenler tavsiye edilmiyor.
ama 2011 modelleride geliyor :)

mavi renk daha güzel görünüyor bence, ileride bir de mavi renk göbek, aynakol vidası vs. ile süslendiği zaman çok hoş olur gibime geliyor:)

@Okan Bozkurt

Bak bu iyi fikir işte...Çok sağolun bu aklıma gelmemişti.Bugün Aslı Bisiklet'e uğradım. Renklere bir baktım sanırım mavi olacak ama öyle bir kararsızım ki anlatamam :) Şahısları tanımıyorum ama abiler hiç ilgilenmeyince bende çıktım hemen incelemeye vaktim olmadı ama biraz daha vaktim var :)

Geri