Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

çoğu kişi mekanik disklerin sorunlarından bahsediyor ama ben salcano impetus gibi bi bisiklette bile pek sorun yaşamadım..
bakımını da kendim yapabiliyordum

Scudo
benim başıma gelenleri sorma hocam.
impetus kullanıyordum, 711 aldım 3 gün binebildim bisiklete
öğrenci bütçesiyle uraşıp aldığım bisiklet 3 gün sonra çalındı..
2 tane büyük motor kildi açıp çalmışlar..
sabaha kadar küfretsem ne fayda allahından bulsunlar..
şimdi yine o ayar bişeyler almaya çalışıyorum

@başar akten

Gitti 650 TL. :(

@başar akten

disc frenin tek sorunu var çok iyi tutuyo.iyi bir ayarla takıldıysa 1000 lerce km sorun çıkartmıyo v frenin sorunlarını anlattırmayın bana 10,000km de arazıde ve 4 mevsim batı karadeniz coğrafyasında kaç çift papuç harcar v fren sayamazsınız bile(sayamadımda ondan).diske gectim 10,000 i yeni devirdim 2 takım balatam bitti yarında 3 cü takımı takıcam kesinlikle daha ekonomik ve uzun ömürlü bide keskin.küçük bi akord kaçsa papuçlara sürter durur yaptırana kadar ama disc de rotoru yamultmadıysan jant 8 degil 88 de çizse sorun olmuyor.

@başar akten

Geçmiş olsun. Nerede bırakmıştınız ki böyle rahatça çalıp gitmişler.

sağolun arkadaşlar D modeli ayaklık falan derken 690 a almıştım
okul harici çalışıp biriktirdiğim paraydı..
ege üniversitesinde okuyorum iibf nin binasının hemen yanına kameranın görebileceği bir yere koydum bi sorun olursa belki kurtarırız diye..
kayıtlara baktık ama görüntü çamur resmen..
sadece silüeti görünüyo hırsızın..
ülkedeki polisin durumunu falan da biliyosunuz
hiç girmeyelim şimdi oralara.
kendi çapımızda biraz uraştık ama 2 koca kilidi 1 dk içinde açıp bisikleti götüren adam şimdiye yapacağını yapmıştır düşüncesi güçlenince bıraktık..
şimdi yine biraz nakit biriktirdim, kart taksit falan derken bişeyler almak istiyorum..

@başar akten

Bu tarz yerler için 100 liralık bir külüstür bir bisiklet almak, yenileri de eve koymak lazım. Çok geçmiş olsun, çok üzücü. Kilitleri nasıl o kadar çabuk açmış? Gündüz mü gece mi çalındı bisikletiniz biraz bilgi verirseniz hepimize faydalı olur.

bisikletim akşam 20:43 te çalınmış
bikaç bisikletçiye sordum onlar da şaştı kaldı, abi kilitli kalan bu tip kilitleri biz direk canavarla kesiyoruz dediler.
ülkemiz malesef faydalı işler konusunda uzmanlaşmak yerine hırsızlık konusunda uzmanlaşan mahluklarla dolu..
fakültede 2. öğretim de var, bomboş olan saatler değil ama bu insanların(insan denebilirse) kimseden hiç bişeyden korkusu yok arkadaşlar..

polis deseniz hak getire..
izmir bornova merkez karakolunda bizzat gözlerimle gördüm,
2 kişi dövmüş birini, 3 nü getirmişler karakola
döven 2 kişi polise abi yapma etme, sabıkaya işlenmesin falan diye yalvardı,
polis hadi öpüşün barışın diye 3 ünü karakoldan gönderdi,
aradan 5 dk geçmedi döven 2 kişi içki dolu 2 torbayla karakola geldiler.
polisimize teşekkür ettiler...

Herkes V Freni Kötülüyor Disk Tercih Ediyor Hocam 5-6 Ay Önce 711 Aldı Full Disk Frendi Biz Takımından 3 Kişiye Verdi Daha Dün Diğer 2'Si Disk Balatalarını Değiştirtdi :D :D :D Diskte Balata Değişiyor Ön-Arka Balata 30TL Ucuz Ama Uğraşmak Bela :D Ben 741 Tavsiye Eder Ve Bende Ondan Alcam İnş :)

Ben 711D Tercih Ederim Tavsiye Ederimde Güzel Bir Bisiklet Ama İlk Başlarda Biraz Sorun Yaşayabilirsin :) Ben Sedona 741v Düşünüyorum Kendime :)

bence sedona 711V al. sonra istersen hidroliğe geçersin. mekanik için fazladan para ödemenin gereği yok diye düşünüyorum.

711 v break al alacaksan kardeş düşünmene gerek yok mekanısk hiç bir işe yaramıo kardeşim....

711 ın V frenı disk frenınden daha ıyı ayrıca mekanık dısk alacağına v fren almanı tavsiye ederim

ben 711 D kullanıyorum
işe yaramaması ya da V den kötü olması gibi bir durum yok..
mekanik diskler sorun çıkarabiliyor hem duydum hem başka bisiklette yaşadım, ama 711 deki disk fren seti gayet uygun..

Öncelikle herkese merhaba,
Bir iki hafta içinde Sedona 711 V almayı planlıyorum. Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz ama bir türlü karar veremedim :rolleyes: .Siyah rengi çok beğendim. Ama mavi renk de trafikte çok fark edilebilir.Böyle bir avantajı var. Bu konudaki görüşlerinizi almak isterim.
Renkler:

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/711_siyah1.jpg

http://i253.photobucket.com/albums/hh58/haliliozturk/7111.jpg

• Beğen
Tepkiler: Burak Duman
@A.Taha TERCAN

şahsen sedona dendiğinde bilinmez aklıma siyah beyaz geliyor :)) siyah bisikleti dolu gösteriyor mavi rengini fazla görmedim ama trafikte belli eder.. bana kalırsa siyah rengi sedonaya daha çok yakışır(şahsi fikrim) iyi forumlar

Bence kesinlikle mavi hocam http://img822.imageshack.us/img822/1364/sam1201.jpg Şunun güzelliğine baksana

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Geri