Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

@Mahmut CANER

aynı sorunu bende yaşamıştım bisiklet fabrika çıkışı olduğu için bu gibi sorunlar muhtemel 20 günlük bakımına götürdüğünüzde çok farklı bir bisikletle karşılaşıcaksınız emin olun , kafanıza takmanıza gerek yok rahat rahat kullanın bisiketlinizi :)

• Beğen
Tepkiler: ali tatlı
Scudo
@ali tatlı

ilk iki bakım ücretsiz olduğu için bi ücret alınmaz ama 6 aylık bakımına götürdüğünüzde yaklaşık 25 ytl gibi bir ücret alıyorlar

• Beğen
Tepkiler: ali tatlı
@can demirel
Bu malzemeleri motorsiklet veya bisiklet ürünleri satan yerlerde bulabilirsin;)

• Beğen
Tepkiler: can demirel
sayın tatlı para var çare var
eğer param var diyorsanız bisikletinizi söküp izmire gidin
yoksa hemen bu işi öğreninin

@ali tatlı

sayın tatlı şaka mı yapıyorsunuz
pek çok bisikletçinin hidrolik kullanma sebebi odur

arkadaşlar bu bisikletin 18 inç boyunu arıyorum bi türlü bulamıyorrum var mı bildiğiniz yer

arkadaşlar bütün istanbul a telefon ettim bi tanesinde varmış onu da ben aldım başka kalmadı bilgilerinize.

Sedona 711 bır magazada var ısım vermıyım :) 2008 modelı ! Ve elınde kaldıgı ıcın cok ucuza bırakıyor bılgı almak ısteyen yazabılır...

Satılık 711D alalı henüz 3 ay oldu. bisikletle hiçbir şekilde en ufak bir kaza geçirmedim. Hala ilk günkü kadar temiz. Fotoğraflarınıda çok yakında koyucam. fiyat= 650 YTL düşünüyorum.

merak ediyorum sedona 2007 de üretilen 721,791...gbi ara modeller neden üretilmedi acaba 2009 da.2010 da yeni modeller gelecek mi acaba bilgisi olan veye duyan varmı..

@semih24

Sedona 791'i ilk defa sizden duyuyorum.Bahsettiğiniz model 991 olmasın scandium olan.Neden üretilmedi bu sene bilmiyorum ama 2010'da karbon model gelecek deniyordu.

@gezgin2

gezgin2, istanbulda bildigin yeri paylasabilirsen cok makbule gecer tesekkurler

Geri