Scudo Sports

Sedona 711 veya 721 hakkında

Hayırlı olsun :) Kırmızı yol bisikleti vay be :)

• Beğen
Tepkiler: barış saygın
Scudo
bende sedona 711 kullanıyorum aldığım yer 2 ay sonra ilk yağını sürücez dedi ve benimde bisikletimden zincir sesi geliyor sizce ne yapmalıyım?

@Erdinç Özdemir

Normalde sıfır bısıkletlerın uzerınde kendı fabrıka yağı olur ve o yağ ortalama 2 ay gıdebılır yağda renksız olduğu ıcın sızı aldatmasın eğer zincirden gıcırtı şeklınde yağ gelıyorsa bu ilninçtir aldığınız yere gıdıp yağlatın.

Yeni konu açmak istemedim, buradan sorayım. Sedona'yı yetkili servise kurdurmazsak (şehirde olmadığından) garanti kapsamı dışında kalır mı?

@Doğukan Yıldız

Aldığınız yere garantı belgelerını ımzalatın.Veya olmadı bısıkletı aldığınız yerde kurdurtun sonra bakın sağlammı sonra tekrar söktürüp kutulatın hem sızde öğrenmıs olursunuz :) Hangı model aldınız bu arada Denızlıdenmı aldınız antalyadanmı ?

@Emre Yıldız

Hocam internetten alacağım için maalesef öyle bir şansım yok. :)

Henüz almadım, Axess kart lazım, bankadan çıkmasını bekliyorum. Çıkar çıkmaz alacağım. Bursa Aydın Motosiklet & Bisiklet isimli firmadan alacağım. Nette en uygun fiyatı onlarda buldum.

@Doğukan Yıldız

Şimdiden hayırlı olsun ozaman aldıktan sonra umarım pedallarız :)

Bisikletlerinizi aldığınız yere götürüp yağlatırsınız.

Sıfır oalrak alınmış bisikletin zincirinden ses felan gelmemesi gerekir. Emre arkadaşımın da dediği gibi fabrika yağı üzerindedir ve renksizdir. 2-3 ay götürür sizi. Ama buna sağmen gıcırdama yapıyo iyorsanız aldığınız bayiye götürün.

2012 de olduğumuza rağmen bir bayi bana taksitle bu bisikleti 800 tlye satmaya kalkıştı. 720 nakit. yuh dedim. siz 610 tlye almışsınız zamanında. bu model sedonayı avrupa yakasında uygun fiyata nerden alabilirim acaba

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
arkadaşlar artık almak istiyorum şu bisikleti. anadolu yakasında bir bayide adam 800 tlye satmaya çalıştı. bu bisiklet o kadar para etmemeli bence. en fazla 700 tl ödemek istiyorum ben. ve hafta sonu karşıya geçip oradan bakıcaz bu bisiklete. karşıda sirkeci taraflarında nerelerde bulabilirim. aslı bisiklet sedona satıyormu? tşkkrlr..

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
aslı bisiklet sedonanın yapımcısı :) malesef türk parasının döviz karşısında değer kaybetmesinden dolayı fiyatlar biraz arttı geçen yıla göre, genede internette şöyle bir şeye rastladım (link) , şöylede yapabilirsiniz biz abime sedona 741 d alacaktık o zaman sezon sonuydu ve hiç bir yerde yokdu bizde performans bisikletten salcano ng 303 alacaktık ama ürün satılmıştı ve sadun beker bey bize isterseniz şöyle birşey yapabilirim demişti elimde sedona 711 kadro var onun üzerine sedona 741 deki kompenentleri takayım demişti hatta bir kaç parça daha üsttü vee fiyatı sıfırına göre 200 tl daha ucuz olmuştu ve abim 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyor bisikleti.Sizde öyle birşeyler yapabilirsiniz eğer bütçeniz olmazsa ama iyi bir bisikletçiye bu işi yaptırın bence :)

@Batuhan Keleş

şuan için bütçem maksimum 800 tl. ona uygun olarak 711v de karar kıldım. çok üst seviyede komponentleri şuan düşünemiyorum. belki sonra yavaş yavaş arttırabilrim... Sedonanın sitesindeki bayilere baktım ama aslı bisikleti göremedim, ama eurasia fuarında sedona standında kocaman aslı bisiklet yazıyor ordan çakabilirdim aslında:) ve birde sedona türk firması değilmi, satışları neden dolar üzerinden yapıyorlar anlamıyorum:S

bildiğim kadarıyla sedonalar taiwanda yapılıp getiriliyor ama emin değilim, ayrıca her ne kadar firma türkde olsa parçaları yapan belli başlı firmalar var onlarda yabancı olduğu için fiyatlar euro dolar cinsinden oluyor, sadece salcano ve bianchi bisikletler tl cinsinden piyasaya çıkıyor onunda sebebini ben bilmiyorum :D

Bende uygun fiyata alabileceğim bir yer bakıyorum İstanbul'da. 2011 modeli 600 liradan fazla etmemeli şu an.

@Doğukan Yıldız

biraz zor bulursun 600 lira altında. zaten stoklar çoğu yerde tükenmiş..

Sedona 771 için 11.5 kilo diyorlar S boyuna fabrikadan.

arkadaşlar ne zamandır arıyorum ama bir türlü bulamadım. Hakkında bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok mennun olurum. Şimdiden teşekkürler. (bulduklarınız İstanbul dışından ve sıfır olursa iyi olur.)

Geri