Merhaba Arkadaşlar,
Uzunca bir aradan sonra hobiye yeniden dönmeye niyet ettim. Kron XC 250 ve birkaç modelden sonra Sedona 711' de karar kıldım, sizce kararım doğru mudur?
Bu bisiklet benim için uygun mudur, (kullanım amacım hobi, şehir içi gezintiler, arkadaşlar ile yapılacak turlar) Hidrolik Fren aklımı kurcalıyor, sorunsuz kullanabileceğim bir şey istiyorum.
2013 modeller ile beraber HD frene geçildiği için fiyat da 1000 lira' ya tırmanmış, acaba 2013 model' de V Fren var mıdır?
Ankara' da ikamet ediyorum, bisikleti hangi firmadan almamı tavsiye edersiniz? Yakın zamanda alan varsa kaça ve nereden aldı?
Bisiklet ile beraber yanında neler almalıyım, Kask, ön-arka ışıkları listeme ekledim.
Sedona 711 modelinin alternatifi nedir? Kron XC 250 kadro iyi dense de yürüyen aksam sorunları okudum, Salcano' ya ise henüz pek sıcak değilim.
Sedona 711 ile ilgili okuduğum tek sorun dış lastiklerin iyi olmaması, sık patlaması imiş, bu genel bir sorun mudur?
Bu arada stoklarda hala 2012 Sedona 711V' ler bulunuyor, sizce 2012 alınır mı? 2013 ile farkları nelerdir?
Ek olarak 721 ile 711 arasındaki farklar nelerdir? 721' i önerir misiniz?
Gerçi gördüğüm sitelerde 2012 modeller tercih nedeni olacak kadar ucuz da değil.
Ek: 178 cm boy, 85 kg ölçülerine göre hangi boy bisiklet almalıyım.
not: Bisiklet hakkında bilgim çok az, yeni yeni okumaya öğrenmeye başlıyorum.
Teşekkürler.