Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Manwë Hayırlı olsun.
Bende bisikleti aldığım gün usta daha ayarlamalarını bitirmeden durduğu yerde iç lastik patladı ve hemen değiştirdiler.Neden patladı die sorduğumda fazla hava basılmasından kaynaklanabilir diye söylemişti usta.
**@Mario kaldato arkadaşımızın “Sedona 410” al die foruma yazmasıyla bende 1 ay önce Sedona aldım.(Kendisine çok selamlar)***
Bu vesileyle foruma ilk mesaj yazışım.Herkese selam.

Scudo
@!rf@n
Teşekkür ederim. Bide bişey soracam sabah değişimi yapılan iç lastiğin sibobu benim tekere ufak geldi mecburiyetten taktırdım. Tamircide bişey olmaz felan dedi. İlerde bir sıkıntı yaratır mı.

@Manwë
Lastik değil direk bisikleti götür sana sıfır bir bisiklet versinler ayrıca lastik üzerinde yazan değerlerden fazla hava basıldiysa olmuş olabilir yada fabrika çıkışı hatalı olabilir.

Birde küçük ekleme gidin kendiniz bir benzinlikte hava basın ben lastikte yazan değerlerden on lastiği 10 psi arka lastiği de 5 psi eksik hava basarim sıkıntı olmadi şuana kadar hicbir bisikletimde.

@seyyah666
Teşekkür ederim tavsiye için. Ama yenisini vereceklerini hiç sanmıyorum. Lastiği götürecem onun yenisini verirler diye düşünüyorum.

Bisikletin üzerinde gelen sele , lastik , iç lastik 5 para etmez. Bunları değiştirmeden rahat edemezsin.Ben bunları değiştirirken kendi iç lastiğine hava basarken patladı iç lastik. Ne kadar kalitesiz olduğunu burdan anla.

Arkadaşlar herkese merhaba. 10 gün önce aldığım sedona 410 bisikletle ilgili yine bir problemim var. Şöyle ki pedallarken ayaklarında sanki sürtünme hissiyle karşılaşıyorum. Biraz kadans artırdığımda sürtünme artıyor. Aldığım yere götürdüm. Ordaki arkadaş zincir yağsızdır o yüzden dedi ve yağladı. Ama sorun hala devam ediyor. Acaba bir sorun varmıdır yoksa normal mi ?

@Manwë

Ön - orta - arka göbekleri yağlatmanınızı tavsiye ederim. İyi bir bisiklet tamiricisi edinmeye bakın.

• Beğen
Tepkiler: Manwë
Acaba Antalya'da iyi bir bisiklet tamircisi bilen var mı ? Bisikleti aldığım yer çok ilgisiz duruyor. Ne sorun söylediysem uzun zamandır zinciri yağlamamışsın diyor. Halbuki bisikleti onlardan alalı 1 hafta oldu.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
TNS bisiklet Kırcaami 'ndeki şubede usta işini biliyor.

(link): Muratpaşa, şirinyalı mah. Sinanoğlu Cad. Ayşe Eceoğlu Apt. No:36/A Muratpaşa Antalya, 07230 Antalya

(link):
Açık ⋅ Kapanış saati: 21:00

(link): (link)

@TatanQa_tr
Teşekkür ederim boş vaktimde götürüyümde baksın bakalım.

@Manwë
Bisikleti aldığınız yere zorunda olmadıkça bulaşmayın, ilgileri ve tavırları işlerinin ehli olmadiklarini gösteriyor.

@amasseia
Bisikleti aldığım yerle alakalı mı bu söyledikleriniz ?

@Manwë
Aynen ?

@amasseia
Malesef öyle görünüyor.

Arkadaşlar yaklaşık iki aydır sedona 410 kullanıyorum yaşadığım tek sorun selesi oldu hiç rahat edemedim. Seleyi değiştirdim ve sıkıntısız kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bisikletimdem memnunum.

@anilac

Yeni selenizin marka ve modeli nedir acaba ?

Arkadaşlar bu bisikleti aldığıma pişman oldum. Resmen bisikletten soğudum. Her gün bir problem çıkarıyor. Her gün fren ayarı istiyor yapıyorum diğer gün bozuluyor. Bisikletçiye yaptırıyorum acaba ben mi kötü yapıyorum diye sonuç yine aynı. Buna alıştım sürekli yapıyodum kafaya takmayım diye. Şimdi de ön frenden çıt çıt sesi gelmeye başladı. Sıfır bisiklet aldım 2 haftada problemsiz günüm geçmedi. Satmaya kalksam kimse almaz bu problemlerle. Valla bu bisikletten alacak arkadaş varsa iyice araştırsın denesin benim gibi bir tur atıp yeter demesin. Sonra gerçekten verdiğiniz paraya acıyorsunuz.

Evet bisikletin üstünde gelen frenler çok kalitesiz, benim de ilk değiştirdiğim parça frenler oldu. Frenleri değiştirince çözülür hepsi, çıt çıt sesi freni tutan yere ufak bir somun atınca muhtemelen gider, ileri geri oynuyordur biraz ondan çıkıyordur, ses dışında sorun yapmaz. @Manwë

@Kaancan
Akşam tamirciye götürecem bakalım. Umarım sorunu çözer. Bisikletle uğraşmaktan yoruldum valla. Hocam birde hangi fren aldınızda sorun çözüldü.

Geri