Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Tilmen'de 2015 model 410 1350 lira , Nihat bisiklette 2016 model 1400 liraya bıraktı kararsız kaldım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
@bacobaba39 Boy 177 bacak boyu 82 cm kadro 52 mi 48 mi tercih etmeliyim.birde kalite olarak 2015 daha iyi deniliyor gibime geldi doğru mu acaba ?

Merhaba arkadaşlar geçen sene sedona 410 2016 modelini aldım ve çok uzunca binmek nasip olmadı. Biraz yol yapınca gidon rahatsızlık veriyo. O yüzden kelebek gidona geçmeyi düşünüyorum. Hangi marka nasıl bir şey almalıyım. Gidon boğazı 31.8 diye yazıyor?

Sedona 410'u bu kadar ayrıcalıklı kılan nedir merak ettim, şuan ki bu fiyat aralığında fp ürünlerden en mantıklısı mosso 1724 gibi geldi bana. Düz maşa istenirse aradaki farka kaliteli bir maşa alınıp takılamaz mı? bilgisi olan uplarsa sevinirim

@yusufkaraca

isteyen değiştirmedende kullanabilir benimki sadece öneriydi, sedona 410'un artısı ne onu merak ettim.

@ASAP Rocky

410'un Kilosu da lastiği de daha iyi sanırım(2015 model için konuşuyorum). Bisikletten çok anlamam ama 410'un tipi çok güzel. 1724'ü alıp teknik olarak üst seviyeye çıkarsam bile hoşuma gitmeyen bir görüntüsü olacak. 410'u tercih etmem için görselliği yeterli bir sebep.

@Veysel A.
Sadece estetik olarak diyorsunuz yani? kronun spx300'üne baktım oda aşağı yukarı aynı özelliklerde oda daha estetik bana kalırsa :)

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@ASAP Rocky

Benim kişisel zevkim bu yönde. Teknik açıdan incelemek haddim değil, çok yeniyim.

SPX300'e de baktım, evet bu gerçekten şık bir bisiklet. Ön maşanın heybetli olması beni her zaman etkilemiştir.

Masa hakkında ben de tam tersi dusunuyorum cok kaba duruyor bence :D

@Veysel A.
Ben aşağı yukarı bu bütçeye bir bisiklet arıyorum tur bisikletine çevirmek için ancak ne alsam emin olamadım, estetik benim için 2.planda öneride bulunabilecek biri varsa sevinirim. Düz maşa olması (değilse aradaki farka düz maşa alıp takadabilirim), v fren yada hd fren farketmez turda hangisi daha iyi hala onuda cözemedim gerçi. Öneride bulunabilecek varsa sevinirim :)

@yusufkaraca
Estetik böyle bir şey işte herkesin farklı :) Sedona 410'da bana hiç sempatik gelmiyor mesela ama benim için donanım daha önemli eğer diğerlerine göre çok avantajlıysa kullanmam değil kullanırım :D

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Tilmen bisiklette 1350 tl ve 56 kadro var. 183 boyda 91.bacak boyum var. Alacağım sanırsam

@Hasan Ç.
Hocam gidon boğazını değiştirip alsam artısı eksisi nedir?

@mcancakar Ben yurtdışından 31.8 kelebek gidon almıştım. Ama boğazı değiştirmek isterseniz o da olur. Bir dezavantajı olmaz bildiğim kadarıyla. Yalnız gidon boğazının uzunluğuna ve kelebek gidonun genişliğine dikkat etmeniz lazım. Önemli olanlar o kısımlar.

@Endo16
Hiç düşünmeden 2015 modelini al. Bir daha bulamazsın. Fabrikasında bile yok. 2015 modeli 10. yıl için yapılmış özel üretim. 2016'dan itibaren dolar artışı nedeniyle kaliteyi bozmaya başladı. Ben uzun süre araştırıp Tilmen Bisiklette buldum, sonradan İzmir'de 2. el sarısını aldım, çok memnunum.

@ognsylr
Bakırköy Tilmen Bisiklet'tten 2015 modelini al. Ben de uzun süre Triban'a heveslendim, sonra 920 TL'ye 2015 Sedona 410 aldım geçtim. 700x28 lastik de takınca oldu yarış bisikleti gibi...

@ASAP Rocky
Sedona 410 2015 modeli hocam. Ben aldım. Bulursan kaçırma... 1. Bu segmentteki bisikletlere göre hafif... 2. Komple Sram aktarma sistemi.. 3. Schvalbe Roda Cruaser lastikler 4. Kadro dizaynı çok hoş 5. Renkleri güzel 6. Düz maşa, V fren, basit, sağlam ve kullanışlı bir sistemi var... 7. Dişli oranları güzel ön 26-36-48; arka 11-32 ki İzmir Evka 2'de en sert yokuşları rahatça çıkıyorum. 8. Bu kaliteye fiyatı uygun xxxxx Sadece pabuçları kötü ve selesi sert.. Onlar da basit işler zaten... Ha 2016 da alınabilir. Ama o kadar değil.

@Çekül zaten 410 var bende :)

Hangi marka lastikleri taktın ?

• Beğen
Tepkiler: Çekül
Geri