Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@sari_siyah
Sadece aynakol değil, maşa da chromoly denen bir malzemeden üretilmiş. Sedona gün geçtikçe malzeme kalitesini düşürerek daha çok kazanmaya niyetlenmiş durumda...

• Beğen
Tepkiler: sari_siyah
Scudo
Merhaba arkadaşlar bende sedona 410 (2015 model) kullanıcısıyım kendimce şehir dışı küçük turlar yapıyorum çok memnunum bisikletimden yaklaşık 1500 km kullandım lastiğim dahi patlamadı (55-60psi arası hava da tutuyorum) sadece akort ayarına ihtiyacım var açı ayarlı gidon boğazı ve kelebek gidon çamurluk ve arka sepet ilavesi yaptım selesi hariç çok güzel :) ona da kılıf taktım. Sanırım bu bisikletin en iyi dönemi 2015-2016 yılları yeni modellerde ön maşa çok çirkin duruyor hem donanım olarak da biraz düşük, herkese iyi pedallar.

Dosyalar

• IMG_20160903_105134.jpg
    IMG_20160903_105134.jpg
    207,5 KB · Okunma: 74
2016 alıcam gerçi chromoly fuji touring'de kullanıyor ama araştırdığım kadarıyla genel olarak aksamların kalitesi düşürülmüş. 2016 için sanırım sele ve pedal ortak sorun. bir de arkaya bagaj düşünüyorum değişiklik tavsiyesi olanlar varsa çok yararlı olur tecrübelisini bulmuşken bisikletçinin insafına kalmayalım. bursa'da neresi satıyor onu da bilmiyorum belki seda bisikletten alırım izmir'den ya da sizin tavsiyeniz varsa oraya bakayım.

Kardeşim fazla stres yapma, rahat ol, 2016 modelini pazarlıkla peşin para 1200 civarı alırsın. 52 kadro alacaksın. Bagaj işi çok basit internetten 50 liraya bir çok siteden alabilirsin, ya da bir bisikletci de ayarlar, tur için iyi bagaj iste. Şehir bisikletlerinin aynakolları %95 aynıdır farkı hissetmezsin. Merak etme. Hadi kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: sari_siyah
@Hasan Ç.
Hocam peki 183 boy 91 cm bacak boyu için 52 küçük kalır mı?

@410 28 den aşağısı tavsiye edilmez.

@Hastateker 180 boy 85 cm iç bacak boyuma en az 2 kadro boyu küçük geliyor, hesabını yapabilirsin.

@h.kozan
Kadro küçük gelmesine rağmen rahat kullanıyor musunuz?
Bana daha da küçük gelecek sorun olmaz mı?

Arkadaşlar , elimdeki karta taksit olamadığı için daha düşük kompenantlara sahip ama daha kaliteli kadroya sahip olan, en az 410 kadar sevdiğin giant escape 3 aldım. içimdeki 410 sevgisi halen devam ediyor ama. :)

@kaluygar hangi parçaları daha dusuk özellikli hocam? Ben de almayi dusunuyorum da bilmediğimden soruyorum. Bir de hangisi hafif?

Edit: baktim internetten giant daha hafifmiş. Bu bisikletle uzun tur yapabilir miyim?

@410'nun zaten jant iç çapını ölçtüm. 410'nun jant iç çapı 16 mm hatta daha azdi. 28lik lastiği zor oturtturuyorum janta, 23'lüğü bilemem ama 25lik lastik kesin olur. Asli bisikleti ben de aramıştım bu jant muhabbetine. Yine de 25'ten aşağıya lastik kullanma, tur bisikleti kullanıyorsun sonuçta.

@h.kozan mantıklı ben de rubena stu 35lik aldım 28 i mantıklı görüyorum ama aslı bisiklette tlf nu açan kişi 23 de olur jant uygun dedi şaşırdım doğrusu

Geri