Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Pedaldan çat çat vb. biçimde gelen sesler konusunda tecrübesi olan var mı arkadaşlar ? Sağ pedalımdan sesler geliyor, bir de belli bir hıza ulaşıp pedalı çok az bir kuvvet uygulayarak çevirdiğimde ses gelmiyor, lakin normal çevirmede sesler geliyor, aldığımda yoktu ses falan, 2-3 gün sonra başladı. Akort sorununu çözdüm derken bu çıktı bu sefer de...(Araştırdım, pedaldan, aynakoldan, kadrodan, pedal bilyelerinden vb. bir sürü şeyden olur diyenler olmuş.)

@beytepe
Pedalin sikilmasi ile gecer diye dusunuyorum benimde basima geldi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@honeybadger Uzun yıllar sonra bisiklete binmeye başladım maalesef çok uzak kalmışım, aynakolla birleştiği yerden 14-15 anahtarla sıkıyoruz değil mi ?

@beytepe
Ne desem yalan olur. Tam bakima gotururken olmustu hemen orada sikiverdi gecti gitti. Yavas yavas ogreniyiruz bende yeniyim arkadaslar saolsun bilgilerini esirgemiyorlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sedona 410 için önerebileceğiniz klasik yada sport ortalama 50-150 tl arası ön-arka set olarak çamurluk arıyorum

Merhaba yeni katıldım aranıza sırf şu 410 için gözüme çarpan yorumları gördükçe insanın koşa koşa gidip alası geliyor. 2015 modeli ile 2016 modeli arasında ne gibi farklar vardır acaba 2016yı boşver 2015 bul bir şekilde mi dersiniz yoksa 2016 da candır mı ? bir de ek olarak boyum 190 cm. iç bacağım doğru ölçtüysem 82-83 cm civarı 52 kadro uyar mı bana ?

Lise zamanımın bisikletinden (bianchi ares fs) yavaş yavaş bıktım açıkçası akort ayarı frenler falan filan yeni bi bisiklet alma zamanı gelmiş kanımca :)

Bence sarı renk çok saçma olmuş, tek renk verilse koyu bir renk olsaydı diyorum.. Sedona 410 almaya karar vermiştim ama oda ne? 2015 modelini bulamıyorum maalesef. Şimdi hidrolik disk istemesemde 420 var aklımda. Hidrolik disk freni daha sonra söktürüp yerine V fren takabiliyor muyuz 420 ye? Yada başka ne alternatifler önerirsiniz? Birde merak ettiğim başka bir konu, vites 3x9 olsa çok daha mı iyi olur? Yoksa 2015 model 420 ucuza alsam mı daha iyi? Kafam karıştı :kötü:

@Alex1024 hidrolik disk fren bence gereksiz. Vıtes sayısınında 24 27 olması onemlı degıl. Icınıze hangısı sınıyorsa onu alın. Ben olsam 420 ye o parayı verecegıme ucuz modelını alır hıdrolık dısk parasını camurluga ve bagaja falan harcarım

• Beğen
Tepkiler: Alex1024
Yaklaşık 3 aydır forumdayim. Aklım karısık açıkçası . Carraro sportive 327 ile sedona 410 arasında kaldım :( 410 da kronik sorun var ise 327 almayı düşünüyorum .

@yb672501 ben 1 aydır kullanıyorum öyle abartılacak bir bisiklet degil sonuçta fiyatı belli ama kronik bir sorunu yok sanırım olsaydı da 116 sayfa mesaj yazılmazdı.

@yb672501 carraro biraz daha pahalı ama artıları markası belli bir sele, ve shimano vites sisteminin sram e göre daha kolay bulunabilir parçaları olur.

Geri