Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Oncelik olarak ankaradaki forum üyeleri olmak üzere diger üyelerden de yardim rica ediyorum.
2015 model 48 lik 410 modelini hicbiryerde bulamadim.hep büyük bedenleri kalmis.ama ben büyük beden degilsem benim suçum ne :(
Bu bisikletten gören, duyan, alabilecegim bir yer bilen varsa lütfen yardim etsin.internette her gün iş güç arasında bu bisikleti arayipta bulamamaktan kafayi yemek uzereyim artik. Bisikleti alamadigi icin hayata küsmekle küsmemek arasindayim.acil olarak bu bisikleti bulmam lazim.bi el atin arkadaslar:)

Scudo
@hakankurt İstanbul Ümraniye de tanıdığım bir bisikletçide( esta bisiklet) var. 48 mavi ve 44 sarı, 1150tlye bırakıyordu yalnız kargo ile gönderemiyor maalesef bilginiz olsun.

@kaydogdu hocam elcikler n11den mi aldınız plus marka, bende uzun zamandır takip ediyorumda bir türlü karar kılamadım 35tl civarında bir fiyatı vardı benim takip ettiğimin, omudur acaba ve memnunmusunuz?

teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@deli oglan 68nci sayfada ki elçikli fotoğraflardan bahsediyorsanız ben almıştım onları n11'den plus marka bana değilse de önemli değil bende kullanıyorum güzel elçikler fakat vidaları çok sıkıntı birini sıkarken alyan içinde kırıldı çok sert aşırı kaliteli bir alyan bulmanız lazım. Ama satıcı sağolsun çok ilgili hemen yenisini gönderdi kırılanın yerine. Atak bisiklet diye bir satıcıydı.

• Beğen
Tepkiler: deli oglan
Merhaba arkadaşlar. Sedona 410 bisikleti tutuş rahatlığı açısından yol gidonuna geçirmeyi düşündüm. Gidon buldum ama sti kol bulamadım. Daha önce böyle bişey yapan varsa tavsiyelerini bekliyorum. Uyumlu sti kol önerebilirmisiniz?
Ya da boşver mi diyorsunuz?

@MBB ilginiz icin tesekkur ederim.ancak kargo olmamasi sikinti çünkü istanbuldan bi bisikletci 160 tl tutuyor dedi:( bir de netten alabilirim, muhtemelen dediginiz bisikletci de elden satiyordur.
@AliMurat dediginiz siteye baktim bedenleri yazmiyo ama telefonla irtibata gecip soracagim.sizede tesekkur ederim.

@deli oglan Merhaba, elcikleri doğa bisikletten almıştım, Velo Barendli elcik, eski bisikletime almıştım, 410'a aktardım. Rahat ve kullanışlı, özellikle uzun yolda çeşitli şekillerde tutuşa imkan verdiği için elinizi rahatlatıyor.

• Beğen
Tepkiler: poet ve deli oglan
Arkadaşlar bu 410 un kadrosunun hangi malzemeden yapıldığı hakkında hic biryerde bisey yazmiyor. Sadece sitede Kadro:410 yazıyor.
Birde kadronun üstündeki bu yazı nedir?
https://i.hizliresim.com/PkW6VO.jpg

• Beğen
Tepkiler: poet
Arkadaşlar maşaya km saatinin aparatını takarken zorlanmadınız mı? Tele takılan mıknatıs ile maşaya takılanın arasında mesafe kalmıyor. Maşanın ön tarafına doğru takmak zorunda kaldım.

maşanın ön tarafına takmak bir sorun teşkil etmiyor gene sonuçlar doğru oluyor. yukarda fotoğraf paylaşan arkadaşımızın taktığı yerde benimkide.

Hydro box T6 nedir ? Alüminyum türü mü ?

410 un orijinal jantlarına kaç mm ye kadar lastik takılabiliyor üzerinde yazıyor deniliyor ama ben bulamadım yazı falan

• Beğen
Tepkiler: poet
@hakankurt
hocam havale fiyatı 1121 tl, kargo ücretsiz

(link)

@Angel. Tesekkur ederim. Ben bu siteyi gozden kacirmisim demekki.kargonun ucretsiz oldugunu yazmamislar ama eger öyleyse hemen siparis vereyim:)

Geri