Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Merhaba arkadaslar.Bugün ciddi bir rampa tirmandim çıkış baya zorladı ikinci güne göre ama inişte bi okadar zordu fren sıkarken dusecem diye çok korktum ve arka frenden tık tık tık diye sesler geldi bu normal mi ve iniş için bi teknik var mı.

Dosyalar

• IMG_20160408_191344.jpg
    IMG_20160408_191344.jpg
    209,6 KB · Okunma: 63
  • Beğen
Tepkiler: E.r.k.a.y
Scudo
bisikletin selesinin öne eğilme konusu için bugün aslı bisiklet ile görüştüm. Durumu ilgili arkadaşa anlatınca hak verdi. Öne eğmek için başka bir sele borusu alabilirsiniz dedi. Bende yeni alınan bir bisikletin sele borusunun değiştirilmesinin saçma olduğunu, geriye 60 derece yatacağına ileri 30 geriye 30 derece yatmalı en azından dedim. Adamda demesin mi zaten düz durması gerekiyor die :D madem düz durmalı bu sele niye o kadar geri yatacak şekilde tasarlanmış :D. En azından bu durumu üretime söyleyinde bundan sonraki modellerde böyle bir hata yapılmasın dedim.
Bence sele borusunu tasarlarken dik şekilde tasarlanmış fakat boru yuvaya girerken zaten yatay olduğu için böyle bir sorun çıkıyor. Açıkçası şaşırıyorum ben 2 haftalık bir bisiklet kullanıcısı olarak bunu farkettim, adamlar bunu farkedememişler yazık :(

@vamosbien bende hiç öyle bir ses gelmiyor. frenle ilgili vidaları kontrol ettinizmi ?

• Beğen
Tepkiler: poet
@can akıncılar Merhaba, benim henüz yorum yapacak kadar fazla deneme şansım olmadı ancak ilk izlenimlerim çok olumlu değil, doğru. Beş para etmez denecek kadar da kötü durmuyor o kadar da haksızlık etmeyelim. 30 km kadar deneyebildim, çukur, çakıl derken hafif bozuk yollar için biraz konfor kattığını söyleyebilirim ancak orijinal maşası kadar da keyif vermedi. Biraz daha kullandıktan sonra daha kapsamlı bir görüş yazarım.

FullSizeRender.jpg IMG_0986.JPG
Arkadaşlar bugün zahmetli bir şekilde barendli elçikleri taktım (2 alyan anahtarı harcadım birinin ucu içinde kırıldı, sol elçik sorunluydu sanırım Atak bisikletten almıştım yenisini gönderecek abi) böyle daha güzel oldu.

@kadir özal

Yeni elcikler 410'da şık durmuş. Çok beğendim doğrusu. Güle güle kullanın.:)

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
benimde aklımdaydı elcik almak sizinki gibi plus düşünüyorum. Güzelde durmuş güle güle kullanın :)

@gokberk88 tavsiye ederim fakat takmadan önce vites kollarını ortaya almanız gerekiyor yoksa dış kelepcesi dışarda kalıyor. Atak bisikletten almanızı öneririm çünkü sorunlu bir ürün kendileri whatsapptan yardımcı oldular fakat gene de sol elçiğin iç kelepçesi sıkıntılı olduğu için bi tane daha gönderecekler. Aldığım ürün; (link)

Montaj sanayi boyle.yapacak bir sey yok.aslinda ayni sorun bendede var diye yazmistim.kisa km de anlasilmiyor ama 50 km ustu on tarafi fena rahatsiz ediyor. Bir daha ki secenegim orjinal bisiklet markasi olacak derim. Birde dandik boyasi varki. Neyse. Hata bizde bisikleti bisikley markasindan almak lazim.AR-GE Dedikleri musteri icin teknoloji
üretmektir, bizimkiler ise fason-montaj sanayi.

@gokberk88

@kadir özal teşekkürler fiyatıda burda bazı yerlere göre daha uygunmuş :)
@Asusmune aynen benimde ön tarafta bir ağrı oluyordu jel sele kılıfı+ destekli tayt anca çözüm oldu :)

Arkadaşlar yok mu bianchi touring 827 hakkında bilgisi olan çok kararsız kaldım ne diyorsunuz ?

3. binişimde ön lastik patladı ya yama setim de gelmemişti yurtdışından masraf çıkardı dakka bir gol bir hadi hayırlısı :D

Arkadaşlar bisiklet 150km civari oldu. Bakıma götürmelimiyim yoksa biraz dahamı beklemeliyim.
Birde kaç km de bir bakıma sokmamız gerekiyor.

@AliMurat bana 300km demislerdi ama baska bilen varsa bilgilenebiliriz. Bakimda ne yapiyolar acaba. Bir de zincir yaglamasi ne zman yapilmali bilen varmi?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@AliMurat ilk bakıma 300 kilometre sonra götürün deniliyor genelde. bende bu hafta sonu temizliğini yaptımda balans ayarını yaptırmaya götürcem bu aralar.
@kadir özal keşke bisiklet mağazasından alsaydınız. ben zefalinkini 15 tl ye almıştım mesela.

@honeybadger valla ben baktım zincir kirlenmişti yağıda azalmıştı bu hafta sonu yaptım :D

Kac km oldu sizin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

300 e yakındır herhalde bayağ kullandım

lastiklerini 28 ile değiştiren var mı arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Geri