@gokberk88 o gördüğünüz vidayı iyice gevşetin. Gevşedikten sonra sele rayının altında kalan kısım tırnaklıdır. O parçayı aşağı yukarı yapınca istediğiniz şekle getirebilirsiniz seleyi kolay gelsin.
tırnaklı yapısı olduğunuda anladım o tırnaklar üzerinde kaydırabiliyorsunuz. fakat ben seleyi aşağı doğru eğsemde sele borusunun yuvala eğik girmesinden ötürü tekrar düz konumda durmuş oluyor. arkaya doğru 60 derece eğebiliyorum fakat öne 10 derece bile eğemiyorum yokmu yardım edebilecek bir arkadaş
@Asusmune sonunda beni anlayan biri çıktı bende kendi kendime yahu bu bisiklet selesinin ayarında öne eğilme yok desinde bare kendi kendime uğraşıp kafayı yemeyeyim teşekkür ederim işin içinden çıkamadım çünkü ne denediysem olmadı
Çok sıkıntı yapma, hesaplı hareket sahası daha geniş sele borusuyla değişiriz. yada Aslı bisiklete yaz.kesin dönerler.0212 527 35 63 info@aslibisiklet.com
@Asusmune teşekkürler sıkıntı yaptığım konu olup da benim bir türlü yapamıyor oluşum olurdu zaten olmuyorsa yapacak bir şey yok değiştirmekten başka yarın aslı bisikleti arayıp sorayım nasıl böyle bir hata yaptıklarını
@Asusmune Aslı bisiklet hakkında yapılan yorumlar hep olumluydu okuduğum kadarı ile. Gayet ilgililermiş. Bakalım yarın konuşup olan biteni buraya yazarım
@Samet22
Bianchi touring 827 çelik maşaya sahip olduğu için sedona 'dan kesinlikle daha ağir olduğu bir gerçek. Ama dersen benim için ağırlık önemli değil o zaman da vites sistemi farkından karşılaştırmamız gerekiyor.Burada da sedona kullanlara bakarsak oldukça memnun görünüyorlar.Fakat hala karar veremez isen fırsatın var ise eğer en iyisi gidip ikisine de binmek ve test etmek.
@MertEs Açıkçası benim öyle bir şeyleri satmak gibi bir huyum yoktur malıma çok temiz ve iyi bakarım edirne'de yaşıyorum bilen bilir 150 bin nufusu olan küçük bir şey 3 senedir motosiklet kullanıyorum spora gitmek öyle turlamaya çıkmak arkadaşlarım ile eğlenceli vakit geçirmek için almayı düşünüyorum futbol oynuyorum ve sezon bitiyo birazda kondisyon kaybı yaşamamak için alıyorum açıkçası benim için önemli olan 2-3 unsur var bunlar kesinlikle konforu dayanıklılığı kalitesi ve kullanım kolaylığı , bunları göz önüne aldığımda tek net bildiğm ve kafama takılan sedonanın selesi beni üzer gibi geliyor ama sedonaya sürüş bakımından herkes aşık gibi çok kafam karışık açıkçası burada bu bisikletleri temin edebiliceğim sadece bir yer var en yakın zamanda oraya uğrayıp fikirlerini almam gerekiyor sanırım ama tabi siz kullanan ve bisikleti iyi bilen kişilerin fikirleride çok önemli
@kaydogdu Hayırlı Olsun Öncelikle.Bir Abimin Sedona Bisikletinde Var Bu Maşa... 5 Para Etmez Diyor bunun için.Bende kullandım bisiklet üzerinde iyi hoş ama yinede süsten öteye gidemiyor.
Merhaba; sele, sele borusuna takılı durumda iken selenin altındaki vidayı gevşetiyorsunuz. Alt ve üst dişli yüzeyler birbirlerinden ayrılıncaya kadar gevşetiniz. Fazla gevşetmeye gerek yok. Sonra selenin duruş pozisyonunu ayarlayıp, alyan anahtarla sıkıyorsunuz.