Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Scudo
Ben eski bisikletin selesini takıcam :D

ben jel kılıf almama rağmen ağrı yapıyor. en ufak çukurlardan bile kaçar oldum artık :) 89 kiloyum ondan herhalde :(

Bir 410 paylaşımı da benden olsun. Bu incelemeden sonra karar verdim 410 almaya. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Almayı düşünenler varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ordu'nun sorunlu yollarında bile akıcılığından ve rahatlığından hiçbir şey kaybetmiyor 410 :)

IMG-20160402-WA0032.jpg

Arkadaşlar malum,şimdiki bisikletlerin kadroları alüminyum veya karbon alaşımlı.Yalnız benim bir problemim var.Eski yol bisikletim çelik kadro idi ve üzerindeki vidaları korkmadan sıkardım.Daha sonra cannondale bir yol bisikleti aldım,alüminyum kadro idi.Üzerinde iki tane suluk kafesi bulunduğundan birini çıkarmak istedim.Vidaları boş döndü,yalama olmuş.Diğer kafes de bu durumdaydı.Benden önceki sahibi herhalde diş sıyırdı ve yalama oldu.Şimdi ise sedona 410 sahibiyim ve yine alüminyum kadro.Geçen gün vidaları kontrol etmek istedim ve kadro kulağına baktım,gevşek duruyordu,bir iki tur çevirdim,hala dönüyordu.Yalama olur korkusuyla fazla kurcalamadım.Sizdeki durum nedir?Kadro kulağı veya suluk kafesi gibi alüminyum gövdeye birleşen kısımlarda vida sıkma ve yalama olma durumu var mı?Ya da kadro ile ilgili vidalarınızı ne kadar sıkabiliyorsunuz?Yani uygulayabildiğiniz güç nedir?

sele karşısında bu kadar çabuk pes etmeyin yoldaşlar :koptum: şu an normal oturduğum halde selenin dün temas ettiği yerleri hissediyor olabilirim ama zafer bizim olacaktır :D

[düzen] candan reis ne demiş bakın Uzun turlarda en rahat sele hangisidir?

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
@aradox

Merhaba, ben de tesadüf geçen gün 410'nun temizliğini yaptıktan sonra aklıma kadro kulağını sıkmak geldi. Forum dan Deniz Bey (Moderatör) kadro kulaklarının yeni bisikletlerde sıkılı olmadığını uyarmıştı. Gerçekten sıkılı değildi. Tam hatırlamıyorum alyan anahtar ile 2 veya 3 turdan sonra sıkıldı. Yalama olmadı.

• Beğen
Tepkiler: aradox
@mhd 4000km olacak hiç bakmadım kulak ne alemdedir diye müsait olunca bi bakayım ben de :)

Kadro kulagi nerdeymis ben onu bile bilmiyorum

@mhd çok teşekkürler.Tekrar deneyeceğim,bu sefer korkmadan,sonuna kadar sıkarım.

https://i.hizliresim.com/PkNvj5.jpg sele sorunu 25tl ye halloldu (jelli kılıf)

@AliMurat aynısı bende de var ama hala ağrı yapıyor kılıf biraz büyük geliyor bende. Ağırlık binince kenarlardan taşıp aşağı iniyor :)

@gokberk88 mutlaka tayt almalısın. Ben tayt + jelli kılıf kullanıyorum, sıkıntım kalmadı çok şükür... :)

@E.r.k.a.y o zaman ilk işim gidip bir tayt almak olacak :) uygun fiyatlı hangi marka taytı tavsiye edersiniz?

Geri