Anladığım kadarı ile v fren uygun ve avantajlı hidrolik disk fren daha iyi diyebilir miyiz? Ayrıca soru cevap bölümüne bi konu açtım lütfen bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar
bende 410'umu internetten almıştım, kurulumunu kendim yaptım, vites ayarlarında problem vardı, geçen gün yakındaki servise götürdüm, kurulumu siz yaptığınız için bakım ve kontrol yapamayız ücret alırız dediler :S
Bende sedona ailesine katılmayı düşünüyorum. Sedona 420 düşünüyorum. Şöyle bi soru soracağım. Sedona kendi sitesinde 2016modeller var. 2015serisine baktığım zaman arada hatırı sayılır bi fiyat farkı var. Pek anlamıyorum ama karşılaştırma yaptığım zaman vites ve renk farkı var diye düşünüyorum. Gözümden kaçan bir şey var mı bilmiyorum ama vites 24 ile vites 27 arasında performans olarak ciddi fark oluyor mu? Sizce 2016 serisi mi 2015 serisini mi düşüneyim?
@MBB üstad birşey sormak isterim. kadro kalitesi nasıl sizce? yani muadil desek yabancı kaliteli kadrolardan hangisine denk ya da yakın olabilir? yanlış bilmiyorsam tayvan kadro 410. zamanla parçaları eskidikçe kaliteli parça takarak mı kullanmak mantıklı yoksa kadro iyi değilse trek, cannondale veya en kötü merida gibi markalardan mı almalı sizce?
@poet piyasada görebileceğin bütün bisikletlerin %98'i Tayvan da üretiliyor. 410 kadro kalitesi olarak nasıl değerlendirilir pek birşey diyemem yalnız sağlamlık anlamında tur bisikletinde kadro kırmak biraz yürek ister atlayıp hoplamıyorsun sürekli düz yoldasın. Anlayacağın biraz zor iş kadroyu eskitmek.
Benim aklımda olan şeyi söyleyeyim en iyisi. Bisiklette ilerleyen zamanda tabi bu süre ne kadar uzun olur birşey söyleyemem. Gerekli olan bütün herşeyi değiştirmeyi düşünüyorum. Jantlar eskiyince (arka 36delikli, ön 32 delikli) biraz sağlamından, aynakol eskiyince biraz daha ufak dişli olanlardan takılacak, şuanki vites fren kolları eskiyince x4 kollar + xt/lx/deore üçünden birinin vfren kolu ile değişecek, onlar değişince birde fren bacakları değişecek, herşey değiştikten sonra bir adet surly crosscheck alıp keyfime bakıcam kafamı birşey kurcalamayacak daha sonra
@vamosbien Arkadaşlar merhaba, sele konusunda benim tercihim aşağıdaki ürün oldu, geçtiğimiz hafta 80 km'lik bir tur yaptım ve tayt giymedim, eşofmanla çıktım hiç bir rahatsızlık hissetmedim. Tabi ki bu ürün bana uymuş olabilir belki bir başkasında bu rahatlığı sağlamayabilir ancak incelemenizde fayda var kanaatindeyim.