Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

N11 üzerinden indirimin indirimlisi olarak aldık :) Stok tüketme çabalarından dolayı çok ucuza getirdik. 1035 TL idi, N11 de şu anda 100 TL üzerine %11 indirim uyguluyor. Sepete atınca 905 TL oldu :) Link aşağıda, sonuncuyu aldım zaten. Sadece kargo ödeyeceğiz. Yarın gelir.

(link)

Scudo
@Sportivo
Sonuncuyu aldık zaten :D Dün gündüz gidip Doruk Bisiklet'ten baktık. Kredi kartına 1200 civarı fiyat söylendi. Sarı renkliydi, babam rengi beğenmedi. Bu tam istediğimiz gibi oldu. Etrafımdakileri de teker teker bisikletli yapıyorum :D :D Eşim, en yakın arkadaşım, en yakın arkadaşımın kız arkadaşı, babam... Sırada annem var :D :D

@Deniz Tezcan
Hayırlı olsun amcama iyi ve sağlıklı sürüşler

@Anonim Hayırlı olsun bu rengini ilk kez gördüm.

@Anonim Babanıza çok selam, Hayırlı olsun.
Sadece şunu belirteyim vites elcikleri belki bana terstir ama tam uyuz. hele sağ elcik.Vites artırmak için düğmeyi koyduyu yer için o sram mühendisini hayırla yad ediyorum. :) Kulakları çınlamıştır. Shimanonun gözünü sevem.

Şu meşhur ettiğimiz 410 sram vites elciklerinin ters yerde olan düğmesi için kimse laf etmiyor, Hayırdır? :)
Ben her vites değiştirmede o sram mühendisi aklıma geliyor. :)

@menderes26

Teşekkür ediyorum, Seda Bisiklet de sitesinde 1100 liraya indirmiş. Peşinde 1000 liraya alınır belki. Bizimki N11 kampanyasına denk geldi, şanslıyız :)

@özlemalikaan
Çok teşekkürler. Hafif olsun istiyorduk, çok iyi oldu gerçekten.

@1dost
Teşekkürler. Bu rengi biraz daha ağır duruyor sarıya göre. Biraz daha kalitesini belli ediyor. Yani en azından bu benim fikrim.

@Asusmune
Fena dolmuşsunuz Sedona'ya siz :D :D
Ben daha önce Sram kullandım, birçok modelini hem de :) O yüzden bana yabancı gelmiyor. Hatta şu anda Shimano vites kollarımda bile, Sram gibi vites değiştiriyorum, alışkanlık :D Yani mesela arka vitesi sertleştiriken, kolu kendime çekmiyorum. Sram'daki gibi itiyorum, küçültürken de, büyütürken de :) (2-Way Release oluyor Shimano'nun bu özelliği) Babam da ilk defa bu şekilde (trigger) vitesleri kullanacağı için yadırgamaz diyorum :)

Mavi mi gri mi bu renk?

@1dost
Hocam ilk sayfayı açarsanız Erkan beyin tanıttığı bisiklet ile aynı renk.

Arkadaşlar bugün bisikleti aldığım yere genel bakım için gittim ve gitmişken tekerin maşanın ortasında durmadığını da söyledim. Sağolsun usta 5 dakikalık bir jant akort ayarı yaparak tekerin maşanın tam ortasına gelmesini sağladı. Aslında benim sorunum yoktu bu konuyla ilgili ama aradan çıkmış oldu :) . Sorun yaşayanlar bu şekilde çözüm bulabilirler.

@mustc1940
Sorunun giderilmesine çok sevindim. Artık kafam rahat, 410'u gönül rahatlığı ile kullanabiliriz. :)

• Beğen
Tepkiler: mustc1940
@Asusmune

Bugün iyice vites kollarını deneme ve vites ayarı yapma şansım oldu. Daha önce belirttiğim gibi kolların kullanım şekli, ergonomisi konusunda hiçbir sıkıntı yok. Babam da çok beğendi, sonuçta o kullanacak. Yalnız kolların hissi çok kötü, alt seviye olduğunu belli ediyor. Shimano Altus veya hadi Acera olsun, vites kollarını rakip sayarsak; Sram Via çok geride. Melzeme kalitesi vites tuşlarında çok kötü.

Artısına bakacak olursak çalışmasını çok beğendim. Sessiz, verimli. Shimano'daki alt seviyelere göre daha rahat çalışıyor, vites ayarlaması çok kolay. Belki bana öyle geliyor bilmiyorum, kullandığım Sram viteslerin ince ayarı çok kolay yapılıyor Shimano'ya göre.

Bunu da yine özellikle sizin için yazıyorum @Asusmune :) Kadro kulağının vidası gevşek geldi! Zaten tüm vidalar gevşekti, frenlerin her noktası dahil. Neyse, vites ayarı yapmadan önce o tarafa bakınca siz geldiniz aklıma. Vidayı bir sıkayım dedim, baktım bir hali gevşek. Servisin de aklına gelmeyecek bir nokta orası sanıyorum. Umarım tüm Sedona 410 sahiplerine kadro kulak vidalarını kontrol etmişlerdir.

Selamlar.

Ben linkte düz gri gördüm cepten. Evet benimkiyle aynı renkk.

Geri