Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Dik duruş pozisyonu sağlaması ve kullanım kolaylığı açısından klasik gidon düşünmeye başladım bu sıralar. 410 a takabileceğimiz klasik gidon öneriniz var mıdır acaba?

Scudo
@Bango
Klasik gidondan kastınız eski tip tur gidonları ise gidon boğazını da değiştirmek gerekebilir. Boğazın çapı eski tip gidonlara uymayabilir. 410'un boğazı 31.8 çapındaki gidonlara uyuyor.

http://muhlisdilmac.com/wp-content/uploads/2015/09/UT81weFXmRXXXagOFbXl.jpg

Ben riser gidon denilen tiplerden öneririm. İş görüyor :) Decathlon'da vardı uygun fiyatlara.
http://ep1.pinkbike.org/p4pb7637036/p4pb7637036.jpg

@Deniz Tezcan
Hocam selamlar, 410'un gidon ve Boğaz çapı 31,8 olduğuna emin misiniz ?
Bana 25,4 denilmişti o_O

@MBB
31.8 ;) Yine de 25.4 gidon kullanmak için alternatif yöntemler var ama bence gereksiz.

20160109_154136.jpg Bagaj, ön-arka ışık, zil, çamurluklar ve kaskımdaki dikiz aynası ile hava ve şehir şartlarına uyum sağladık biz :harika:

Merhaba,

Ben de dün itibariyle Sedona 410 sahibiyim. Merida Crossway 20V'ye karar vermişken sayın @erkantuc un faydalı incelemesi sayesinde kararımı değiştirip Sedona 410 aldım. Dün toplam 60 km. bu sabah da evden işe geliş 7km. sürdüm. Çok rahat ve hafif bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim. boyum 1.83 cm. 52 kadro boyunu aldım.
IMG-20160110-WA0014[1].jpeg IMG-20160110-WA0017[1].jpeg

@1dost
Hocam bu hali çok hoş olmuş :) hayırlısı olsun bu hali ile kac kg ölçtünüzmü hiç?

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
@sercanbaltalı Hayırlı olsun. Elcikler bende mavi iken sizde beyaz olduğunu farkettim. :eek:
@Yunus M. Tartmadım lakin bagaj haricinde büyük bir ağırlık eklenmedi aslında. Tartınca tekrar bilgisini eklerim. Bagajıda arabamı sattığım için taşımada lazım olur diye taktım açıkcası. Çok fazla kullanmayacak olursam çıkaracağım. Bir de konuda daha önce paylaştığım 20 tlye aldığım plastik M-Wave çamurluk taktım tavsiye ederim. Bu havalarda sırtımızın kirlenmesini engellemekte.

@1dost teşekkür ederim. Ben de şaşırdım beyaz çıkınca ama sorun değil, bisikletimin keyfini sürüyorum :)

@Anonim artık şansa ne çıkarsa :)

@1dost
çamurluklar çok iyi duruyor nerden temin ettiniz acaba bilgi verirseniz sevinirim.

@1dost Çok teşekkürler şimdiye kadar baktığım ve bisiklete en çok yakışan çamurluk bu bence.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
@FDEVRAN Unutmadan ön çamurluğa takmak için verilmiş olan civata kısa geliyor uzununu bulmalısınız bende öyle yaptım.

@FDEVRAN Evet iyi arka çamurluk birazcık daha uzun olsaymış daha iyi olurmuş aslında.

Ben sedona 410 dan memnunum ama bu bisiklet yüzünden muhatap olduklarımdan hiç memnun değilim.maalesef ülkemin acı gerçeği.firma ne kadar iyi niyetli olsada satıcısı,servisi çürük elması bol oluyor.

Ben elcikleri komple degistirdim hem daha estetik oldu, hem konforu artti bu arada dikiz aynasini siddetle tavsiye ederim uzun tur icin almistim cikaramadim sonra uploadfromtaptalk1452513412821.jpg

Geri