Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@mhd hocam çamurlukları aldıktan sonra da fotoğraflarını çekerseniz çamurluk düşünen arkadaşlar açısından sizden bilgi edinmiş olur :)

Scudo
@aradox

Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun.

@aradox

Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun.

@M.Bedir

Tabii ki.

@mhd İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde kullanın, çok güzel görünüyor, nazar değmesin, maşallah...

@mhd Resimler çok güzel, güzel günlerde kullanın. Maltepe'de bir gün karşılaşırsak beraber pedallarız umarım:)

• Beğen
Tepkiler: erkantuc
2 hafta aradan sonra bugün çıkabildim bisiklete. Kartal 9 Palmiyeler - Fenerbahçe Ordu evi yaptım 2 kere. Sanırım seleyi değiştireceğim. Son yarım saat biraz rahatsızlık hissettim. Benim kalçam çok hassas, çok yumuşak bir seleye ihtiyacım var. Onun haricinde bisiklette şuan bir sıkıntı yaşamadım. En kısa sürede aksesuar temin etmem lazım. Kask, eldiven, zil, ön ve arka ışık, kilometre ölçer.

@Bango

Çok teşekkür ederim. Tabii ki memnuniyetle pedallarız. Bundan sonra Pazar sabahları Maltepe Sahil Parkı'nda olmaya çalışacağım. Diğer arkadaşlar da eşlik edebilirlerse çok memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
Ben de 410'cular arasına katıldım. İşe gelirken kullandığım yol bisikletimi çukurlara sokup sağını solunu incitmekten korktuğum için daha kalın lastikli ama hafif bir başka bisiklet arayışındaydım. Buradaki inceleme yazısı tam da aradığım bisikleti buldurdu bana. İncelemeyi yapan arkadaşa teşekkürü borç bilirim.
Genel hatlarıyla bisiklet çok güzel ve kullanışlı. Lastik seçimi özellikle çok iyi. Elcikler dışında pek bir rahatsızlık yaratan yeri olmadı bende.

@Bülent Yanar

Kazasız ve iyi günler de kullanınız. Ben de bu hafta Adana'ya gideceğim. Hayat tesadüflerle dolu. Belki yol da sizi görürüm. Bu arada yeni bisikletinizi sağlam bir yer de kilitli bırakınız. Hırsızlık vakaları had safhada.

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
@mhd tesadüfe bırakmaya gerek yok hocam. Haber verirseniz tanışır bolca bisiklet muhabbeti yapabiliriz...

@Bülent Yanar

:) Çok sağolun. Adana'ya yolum düştüğünde mutlaka sizi arayacağım. Aynı şekilde İst.'a gelirseniz, haberim olsun.

Yarin 90 km uzunlugundaki turu yapmayi planliyorum, inisli cikisli bol virajli essiz manzarali bir tur, yolu orduya dusenlere tavsiye ederim gercekten muhtesem ;) tek sikinti ust yoldaki yaklasik 4 km tunel oranin da ayri bir cekiciligi var ya biraz tehlikeli uploadfromtaptalk1447965272218.png
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/19/f38642e24f01196ea06b7a8eacaf6a46.jpg

İnceleme için teşekkürler. Sedona her sene olmasa da güzel tur bisikleti modelleri üretiyor. Görselliği de iyi yakalıyorlar. Aslında yerli markalar kendini "bu" alanda çok geliştirdi. Örneğin Carraro'nun retro görünümlü tur bisikleti harika tasarımlara sahipti bu sene. Ama Sedona yerli firmaların içinde en önde olanı tabi ki. (İki firmanın da) 2016 modellerini heyecanla bekliyorum.

@Ferhat Karaca
Dükkanın yeri Değişti :)

Geri