Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Yasar38 hocam taytlıda taytsızda 4aydır kullanıyorum dediğim gibi 3000km oldu hala toto alışmadı sen bizi dinle son çare brooks b17'yi al dua et bize :)
birde şöyle bişey var sen bi jelli sle bulursun rahat ettirir seni orası başka tabiki. genelde turcular yani uzun süre bisiklet sürenler diyelim biz buna, brooks görürsün bisikletlerinde. en iyisimi sen bi nette yada forumda seleyle ilgili baya bi dolan son kararı sen ver alıpta memnun kalmazsın vebale girmeyeyim :) saygılar..

• Beğen
Tepkiler: mehmet gumus
Scudo
@M.Bedir teşekkür ederim.bisikleti 2 aya kadar alacam inşallah.Baktım olmuyor böyle,dediğiniz gibi araştırırım biraz.

On masayi amortisorlu modelle degismek isteyen var mi ?

@Yasar38 hocam 2 aya biraz zor bulursunuz acele edin bence, almak isteyenler şuan bile kolay kolay bulamıyor

Doğru söylüyorsunuz.Parayı cabuk halletmem lazım.Yoksa aşkımız yaza kalır:agla:

@erkantuc Merhaba, sayenizde açılan bu başlık ile sedona 410 hakkında önemli bir bilgi birikimi sağlamış oldunuz, teşekkürler. Son durumda ben de bu bisikleti almaya karar verdim, tahmin ediyorum 10 gün içinde alım yaparım, size son olarak sormak istiyorum; Aldığınız günden bu yana bisiklet hakkında değişen düşünceleriniz oldu mu? Alalım mı? Özellikle sabit maşa-amortisörlü maşa endişesi yaşayanlar son tavsiyeniz ne olur? Teşekkürler.

@kaydogdu çoğunlukla asfaltta kullanacaksanız düz masa yeterlidir.nadiren de olsa bozuk yollara girdiğiniz zaman bozuk yolların vermiş olduğu titreşimi ellerinizde,kollarınızda ve omuzlarınızda hissedersiniz.Öyle çok uzun sure topraklı ve bozuk yollardan gecmeyecekseniz amortisör fazladan ağırlıktan başka birşey olmaz.Ama bozuk yollarda uzun sure gidip bundan rahatsızlık duymaya başladığınız zaman amortisörlü alsamiydim acaba diye düşünebilirsiniz.Kullanım alanınıza gore tercihinizi yapın.ama çokta düsünmeyin alin 410 kafanız rahat etsin ;)

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
@Yasar38 Çok teşekkür ederim, 2 yıllık ortalamaya baktığımda %90 asfalt ve/veya çok az bozuk yollarda kullanmışım bisikletimi bu sebeple sizin yorumunuz son noktayı koydu:harika:. İnşallah zaman müsait olursa haftaya bu işi halletmeye çalışacağım. Karabük'te yaşadığım için buralarda bulamıyorum ya İstanbul'a gideceğim ya da yakın bir ilçemizde bayi var ona getirteceğim, internetten almak istemiyorum. Teşekkürler.

@Asusmune evet, 410 icin. Elimde suntour kilitlemeli masa var ve duz masa ya gecmek istiyorum.

@MGSancar Çok iyi yaparsın. Ben bir türlü asfaltta düz maşadan başkası bana ters geldi ama inşallah değişim yapan cıkar.Bazılarıda düz maşayı sevemiyor:) keyif almak böyle bir şey.

@kaydogdu Ben teşekkür ederim.Alırken kadro boyuna da dikkat ederseniz seleden başka hiçbir şey sizi pişman etmez.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@Yasar38 Evet, bikeandoutdoor ile görüştüm, tesadüf Ozan diye bir arkadaş çıktı telefona, kendisi 410 sahibiymiş çok faydalı bir görüşme oldu, boyum 169 cm, bacak boyu 76-77 gibi, 44 boy bana uygun, bakalım nasip, önümüzdeki hafta alıcaz İnşallah, elime geçtiğinde ben de görüşlerimi paylaşırım.

• Beğen
Tepkiler: Yasar38
selam arkadaşlar acaba kadro uzunluğu kaç olmalı benim için
Boyum 180 cm, bacak boyu diye tabir ettiğiniz uzunluk leğen kemiğinden topuğa kadar ölçülüyorsa 107 cm . şimdiden teşekkürler

Sedona 410 bisiklet güzel.Yaklaşık iki aydır toplamda 600 km civarı yol yaptım.Sele ve elcikler biraz sıkınrılı.

Selam arkadaşlar,

Kısmet bugüneymiş. 3 Ekim'de aldığım 410'u hastalık nedeni ile ilk defa bugün kullanabildim. Havanın güzel olmasını fırsat bilerek sabah Maltepe Parkı'na gittim. 410'u kullanmaktan çok keyif aldığımı söylemek istiyorum. Akıcılığı, vites geçişleri mükemmel. Selesi pek fazla rahatsız etmedi. Yanılıyor olabilirim. 10km civarında yol aldım. Belki daha fazla sürseydim, rahatsız edici olabilirdi. Bundan sonraki adım 410'a çamurluk ve bagaj montajı olacak. Çamurluk olarak Polisport Georgia 28 (link) almayı düşünüyorum. Bugün çektiğim fotoları sizlerle paylaşmak istedim.

Sedona410_20151115_01.jpg Sedona410_20151115_02.jpg Sedona410_20151115_03.jpg Sedona410_20151115_04.jpg Sedona410_20151115_05.jpg Sedona410_20151115_06.jpg

Geri