Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

@Emre Tekinarslan Benim bisikletim,Sedona 410'un sarı,gri olan rengi.Aslında mavi olan rengini alacaktım,ancak bike & outdoor mağazasının kadıköy şubesinde 48 kadronun mavisi yoktu ve ben de beklemek istemedim.Ancak bu renk de güzel,severek kullanıyorum.Şimdilik şehirde kullandığımdan matara,matara kafesi,portbagaj,çamurluk gibi aksesuarlar eklemedim.Şu an hafifliğin keyfini çıkarıyorum.Tabi kışın sürüşlerde çamurluk gerekecek.

Scudo
@aradox

Bu mavi rengi kafamı kurcalıyor. Kabloları internet sitesinde mavi olarak görünüyor, bazı arkadaşlarınki siyah. Mavi rengi kullanan arkadaşlar bi açıklık getirebilir mi bu duruma?

@Emre Tekinarslan

Sedona 410 kullanıcısı değilim ancak bu durum sanırım fabrikanın elinde olan siyah kabloları değerlendirmesi olarak geliyor bana.

Mesela yerli üretim Fiat marka araçlarda da kapıların arasında hep siyah bant görünür reklamlarda; camlarla bütünlük sağlasın diye, ancak üretilen ilk parti araçlar hariç gerisinde nedense o siyah bantı takmazlar. Zamanında Fiat yetkili servisi idik ve bu durum da senelerdir devam eder. Dikkatimi çekmişti o zamandan beri.

Almak istediğiniz zaman bayi ile görüşün ve ısrarla mavi kablolu olandan isteyin. Hani kullanım açısından fark olacağını sanmıyorum ama renkli olması güzel bir detay olarak duruyor bisikletin üstünde.

• Beğen
Tepkiler: sspl
327 ile 410 arasında kalmıştım, kararımı verdim 410 alacağım. 173cm boyum, kaç kadro boyu almalıyım?
İstanbul Anadolu Yakasında nakite güzel indirim yapan bildiğiniz düzgün bir bayi var mı acaba?

Boyum 179cm. 52 kadro 410 aldım. Size 48 kadro olması lazım. Fenerbahçe Bike&Outdoor'dan aldım. Nakite iyi indirim yapacaklardır. Ayrıca Bike&Outdoor'da 48 kadro 410 kiralık bisiklet var. Almadan önce test edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: JealioN
@SerhatAtan Bakalım olmadı genel merkezi arayıp bilgi almaya çalışıcam. Bende mavi rengi tercih edersem kabloları yüzünden olacak :)

@mhd Teşekkür ederim, yarın bi arayip sorayım BikeAndOutdoor'u. Sanıyorum bi yakınimin tanıdığı vardı orada, güzel fiyat verirlerse alacağım.

Birazdan Sedona 410 almaya cikacagim insallah. Kask ve camurluk tavsiyesi verebilecek olan var mi? Dun camurluk olmasina ragmen ise giderken montum hep camurdu. Kar gelmeden yagmurlu havada da kullanmak istiyorum. Su an is evime yakin oldugundan kullanmak istiyorum aldigimda. Camurluk kasktan daha cok lazim.

Ben de 410 için çamurluk arıyorum. 410'a çamurluk takan arkadaş var mı? Önerebileceğiniz marka nedir?

@alpaslankoc
Hayirli olsun simdiden, guzel gunlerde kullanin ins. Yalniz yagmur camur hepsinin donusu var o nedenle kask onceliginiz olsun camurluk da gerekli tabi hatta bagaj da taktirin guzel oluyor

@Cesmeonu tabi ki kask da alacagim. Simdi kask da ciddi maliyet. Sokak aralarindan gidip gelebiliyorum işe. Havalarin durumuna gore kask da edinip kar kis gelene kadar tadini cikarmam lazim. Tesekkur ederim hatirlatma icin:)

Bugun bisikleti aldim. Kargo ile yarin verilecekti ve ertesi gun gelecekti. Ben bisikletcide halledecektim falan filan. Tabi bunlar eve toplu tasimayla donemedigimizden olusan olasiliklardi. Bisikleti gorunce binesum geldi hemen zaten. Besiktas'tan Halkali'ya kadar surdum. Gercekten fiyat/performans acisindan efsane guzel. Vites gecisleri harika. Hicbir sekilde adami yormuyor. En ufak bi yorgunluk hissetmedim deri mont ve botla beraber kullanmis olmama ragmen. Sahil yoly miting nedeniyle kapaliydi E-5te de kullanmak zorunda kaldim. O ara cok keyif alamadim ama gunumu buyuk olcude keyiflendirdi. Tavsiye eden herkese cok tesekkur ederim.

Dosyalar

• 20151025_171243.jpg
    20151025_171243.jpg
    202,2 KB · Okunma: 138
  • 20151025_223716.jpg
    20151025_223716.jpg
    127 KB · Okunma: 136
BikeAndOutdoor Fenerbahçe şubesinde 410 kalmamış. Beşiktaş şubesini aradım son 1 adet kalmış, o da bize yar oldu. Nakitte ekstra bir indirim yapmayacaklarını söylediler. 1150 TL dediler, tabi telefonda konuştuk. Bisiklet başında pazarlıkla 1000 e indirmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: poet ve erkantuc
@alpaslankoc 410 unuz hayırlı olsun.daima evinizde bırakın.aksesuarları falan da yavaş yavaş halledersiniz.boyunuz ve kadro boyu nedir acaba ?

@Yasar38 1.katta birakacagim apartmanin. Arada kalsin. Annemin dirdirini cekemem :D valla boyum 1.70 gibi bi kac santim oynar 48 aldim. Bisikletcide baktim zaten.

@alpaslankoc bisikletler en çok apartmanlardan çalınıyor.üzülmenizi istemem.

@alpaslankoc Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. İyi günler de kullanmanız dileği ile...

• Beğen
Tepkiler: alpaslankoc
@mhd

Bende geçen hafta Sedona 410 aldım, bisikletin açıklamasında Race Face Gidon, Gidon Boğazı ve Sele Borusu yazıyor ama üzerinde çıkanlar Race Face değil Aslı Bisikleti aradım bi kaç saat sonra döndüler ve açıklama bölümüne yanlış yazılmış, ama üzerindeki ilgili parçalar da Race Face kadar kaliteli Sedona adına üretilmiş parçalar v.s dediler. Sele borusunu tarttım 320gr civarında Race Face sele borusu ise 250gr civarında. Ayrıca bisikletin ağırlığı pedallarla beraber 12kg'ın biraz üzerinde öyle 10.5 kg falan değil. Ya benim tartı yanlış ya da diğer arkadaşlarınkisi (Pedallarda welgo yazıyor bi köşesinde)

Geri