merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. bende 410 almayı düşünüyorum. istanbuldayım. hangi bayii en çok indirimi yapıyor. nereyi tavsiye edersiniz. birde 2. elde 2015 modeline 950 lira isteyen bir arkadaş var. siz ne önerirsiniz? cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.
@seyyah_26 sele boyunu böyle görünce içime bir huzursuzluk doluyor nedense :/
bende sedona 320 2014 kullanıyorum ve kesinlikle memnunum.2014ten sonra sedona bu modellerde biraz kalite düşürdü örneğin gidon ve sele borusunu race face kullanıyorlardı artık kendi logolulularını takıyorlar ayrıca ayna kolda sram via serisinindi şimdi truvativ takıyorlar.yinede kesinlikle başarılı ve yabancı muadilleriyle kıyaslandıgında çok çok iyi fiyatlara satılıyor.
eklemeyi unuttum maşada rst kullanıyorlardı 2014ten sonra kendi markalı olanı takıyorlar
@ALTAY 55 2200 girdim strava ile uyumu neredeyse aynıydı. Carraro sportive 224e göre nasıl bizim lastik ebatı? Emin misiniz bende ona göre değişeceğim.
arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum
yaklaşık 6 ay önce 410 umu aldım ve tüm kıyafet vs düzdüm ancak akşam sürüşleri için ışıklandırmada tatminkar bir ürün göremiyorum
ön far ve arka ışık anlamında şarj edilebilir en ideal set hangisidir.
amerikadan da getirtebilme şansım var
iki gün sonra gücünü kaybedecek değil de güzel ve kaliteli ürün tavsiyeleriniz olursa değerlendirmek isterim
@gokberk88 gece sürüşleri 2 maksimum 3 saat sürer sanıyorum. Dahili harici konusunu ise bilemedim. Tavsiyeniz nedir kullanım kolaylığı vs.
Derdim kalem pille çalışmasın takayim prize dolsun sürekli pil almakla uğraşmayayım.
2016 model 410 ile oncekiler arasinda bir fark varmidir ?
Bide bu model hakkindaki gorusleriniz hala aynimi bisey degismediyse 1 hafta icinde bu modeli alicam