Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Bisiklet gayet güzel bizim grupta bir abimiz de var yol gibi gayet de hızlı ilerliyor :)
fiyatı bakımından uygun alıcaklara tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Scudo
Merhaba arkadaşlar yeri değil ama Sedona 410 için bagaj bakıyorum öyle pahalı bir şey değil siz ce bu bagaj nasıl (link) ya da bu (link)

Bir de bu heybeyi almayı düşünüyorum kullanan var mı? (link)

@kadir özal bahsettiğiniz heybe sanırım tekinin fiyatı. eğer öyleyse (link) bu ürün daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@kadir özal Bunu kullanıyorum gayet şık ve kullanışlı. Yine de tercih sizin.

@1dost evet tek fiyatı ama daha fazla hacimli sanki zaten birisini kamera aksesuarlarıyla doldururum, diğerine de elbise koyarım. Çadırı, matı ve uyku tulumunu da bagajın üst kısmına koyarım diye düşündüm. 300 - 400 km lik tur için düşünüyorum bunları (fiyat orantılı) tavsiyesi olan varsa alabilirim memnun olurum.

@ahmetyavuz fotoğraf atma şansınız var mı? Bisikletin üzerinde takılıysa.

@kadir özal atarım da şu an bisiklet yanımda yok, bilgisayar ve telefonda fotoğraf yok. Akşamı beklersen olur:).

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/9c1a54dc300f736defb39d9b4020b9be.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/ff4b2def293be31f28b5477765b384ce.jpg bugünlük 52 km yeter [emoji4]

Arkadaşlar kelebek gidon almayı düşünüyorum da Sedona 410'nun gidon boğazı kaç mm?

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@kaydogdu Şimdi aldığım yeri Doruk Bisikleti aradım 31,6 ölçüsü Türkiye'de bulunmuyormuş (link) şu var yurtdışında o da 31,8 sorun çıkartır mı acaba?

Edit: Doruk bisiklet Sele borusunun ölçüsünü vermiş sanırım Aslı Bisikleti ve Seda bisikleti arayınca anladım onlar 31.8 diyor, bende yanlış bilgi vermiş oldum pardon.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@ozalkadir Teşekkürler, 31.8 ölçüsünde kelebek gidon alacağız yani, bende araştırayım, paylaşalım.

@iskender35 Quick 5 var bende. Son derece sorunsuz ve keyifli. Yokuşlarda avantajlı ve hemen hızlanıyor. Yoğun trafikte süreceksen Quick serisini öneririm. 410 bir nebze daha uzun mesafe ve hız üzerine tasarlanmış (410 3 kilo kadar daha hafif) . Kalite olarak cannondale biraz dah önde olabilir diye tahmin ediyorum.

3 kilo değildir yanlışınız olmalı :D Quick 4 aldım hocam :)

Geri